csopike Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 salutare, as vrea sa va intreb daca se poate inlocui partea de cd(mechanism) dintru-un cd player auto PIONEER DEH-6100R la care sa defectat driverul ci, cu alt mechanism tot pioneer dar alt model,am gasit doua mechanisme pe net una provine dintr-un PIONEER-DEH200MP, cealalta provine dintr-un PIONEER DEH-P5530,ambele erau mp3-payere, as vrea sa stiu daca se potriveste careva mechanism in cd-playerul meu,sa nu dau banii pe degeaba,sau daca se potrivesc ambele care ar fi mai bun?sau mai indicat? si as mai vrea sa stiu daca o sa duca mp3-uri cu un mechanism ce ducea mp3-uri,DAR IDEA ESTE SA FUNCTIONEZE NORMAL,CUM FUNCTIONA INAINTE DE A SE DEFECTA,STIMA. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Fara sa ai in fata mecanismele sau le vezi clar pe toate nu poti spune daca potriveste sau nu.Cuplele sunt la fel? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 nu mai deschide atatea topicuri ,vezi ca ti-am raspuns in cel vechi si ai si pm. nu se potrivesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum