Elef Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Testul mi se pare o aiureala totala.Daca vroia cineva sa faca un test sanatos, scria un program in genul exemplelor data de 10vid.Nimeni nu spune ce compilatoare de C s-au folosit(sau nu am vazut eu).La testele de genul asta depedenta este aproape totala de codul generat compilator si daca ala scoate un cod de rahat, e clar ca testul se duce rapa. Link spre comentariu
svm86 Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Testul mi se pare o aiureala totala.Daca vroia cineva sa faca un test sanatos, scria un program in genul exemplelor data de 10vid.Nimeni nu spune ce compilatoare de C s-au folosit(sau nu am vazut eu).La testele de genul asta depedenta este aproape totala de codul generat compilator si daca ala scoate un cod de rahat, e clar ca testul se duce rapa. Am facut o simulare cu un pic24f16ka102, este pe 16 biti procesorul.Are mai putine instructiuni decat atmelul (vreo 70 si ceva). La prima incercare am reusit sa scot 223usec, ruland cu 12MIPS (24Mhz).Compilatorul folosit CCS. Sunt te acord ca testele propuse initial nu sunt relevante. Au fost folosite Compilatoare diferite, pe MCU total diferite.Pentru o aplicatie embedded vad sa alegi de ce ai nevoie, nu sa cauti un MCU care este cel mai bun. Link spre comentariu
matache Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Alt test pe AtmelAT89LP428, 8 biti, tip 8051 accelerat, frecventa lucru 12 MHz Program: float a; void main(void) { a=sqrt(1.2345); //a=exp(1.2345); } Rezultate "a=sqrt(1.2345);" se executa in 241 usec "a=exp(1.2345);" se executa in 502 usec Precizari suplimentare - test facut pe simulator Keil apartinind mediului de dezvoltare Keil uVision4. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum