MDshelll Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Buna seara, am o mica nelamurire/problema cu yahoo messenger 11. Mi se intampla de multe ori sa scriu pe chatul respectiv dar eu sa NU primesc ce imi scriu ceilalti, pur si simplu nu-mi apare, internetul merge, pot sa intru pe pagini web, am ping cu serverul de la yahoo.messenger in momentele respective, doar ca nu primesc ce imi scrie lumea. Acuma tin sa mentionez ca daca ma adaug eu pe mine in lista mea de messenger, si imi scriu ceva "text_de_exemplu" inapoi ar trebui sa-mi vina instant mesajul inapoi, dar NU imi vine, nu-mi apare nimic. Nu stiti care ar putea fi rezolvarea? E ciudat asa sa vorbesti cu lumea si dintr-o data sa nu mai primesti ce iti scriu ceilalti. Tin sa mentionez si faptul ca am schimbat calculatorul intre timp, acum folosesc win7, apare exact aceasi problema ca si pe Xp, identic. Chiar daca e un calculator nou. Tin sa cred ca problema ar putea fi de la CONT-ul de messenger? Astept pareri sugestii. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 din cate stiu eu.. un virus provoaca asta Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Am instalat pe calculatorul de pe care scriu windows7 de vreo saptamana maxim, a fost cumparat de nou, sigilat, a avut inainte linux pe el. Am antivirus, avast. Nu cred ca e de la vreun virus. Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=13337 Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Multumesc, pentru link-ul de mai sus, dar am incercat sa reinstalez, sa scanez cu antivirusul, este degeaba problema tot apare, mai apare si asa aleator. Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 pai vedeti ca sunt mai multe trick-uri acolo nu numai reinstalarea. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Buna seara ! Eu asi zice sa incercati si cum zice aici : viewtopic.php?f=50&t=57004.Succes !!! Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Le-am incercat pe toate si nimic, tot la fel se intampla, mai ales cand intru pe messenger vreo 10 minute trebuie sa stau pana pot vorbi cu lumea.. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Va salut ! Da sigur este virusat pc-ul dvs,eu asi zice ca sa ii formatati partitia c normal nu cu formatare quick (rapid) si sa-i instalati din nou win........Atentie trebuie sa fie cd-ul cu win.......curat,adica fara virusi pe el,iar dupa ce terminati cu win....de instalat, primul program instalat sa fie un antivirus si sa-i dati o scanare la tot hdd-ul pc-ului dvs.Succes !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Buna seara ! Am uitat sa va zis ca dupa ce il instalati antivirusul ii dati update (actualizare),iar dupaia ii dati sa va faca scanarea la tot hdd-ul pc-ului dvs. Bafta !!! Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Eu tot sustin ca nu am virusi, am adaugat aici poze cu procesele de pe calculator: http://www.99poze.ro/oliviu/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Buna seara ! Eu sunt 99,99 % ca este vorba de un virus,dar cu un alt messenger ati incercat,adica cu alta versiune messenger cum ar fi 9,10.Eu v-am zis mai sus ce sa-i faceti la acest pc-u. :daO seara placuta va doresc la toti !! Link spre comentariu
doru77 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Va salut! Aceeasi problema o am si eu. Dar numai in ce priveste unul din conturile YM, si mai ales numai cu unele contacte. Deci nu cred ca este vorba de un virus (in cazul meu). Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Am avut si un blestemat de virus JS/Agent.11506, chestia era ca foloseam un antivirus care nu il detecta, luam virusul cand intram sa ma uit la TVonline, acum am schimbat antivirusul si l-a sters, dar nu prea cred sa afecteze buna functionare a messengerului virusul asta micut, si spun asta pentru ca acum vreo luna utilizam alt calculator, complet diferit alt sistem de operare respectiv winXp etc.. si tot aveam problema asta cu YM. Pe calculatorul respectiv niciodata nu am intrat pe TVonline pentru ca aveam tv-tunner. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Va salut ! Eu asi zice ca sa verificati toate cd-urile,dvd-urile cu antivirusul,pentru ca s-ar putea sa fie un virus pe vreun cd sau dvd.Succes !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum