ratoiul Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Salutare,Am un AAF realizat cu 2 x TDA7294 mono si va rog pe dumneavoastra sa-mi dati o idee ce pramplificator sa realizez.Toate cele bune Link spre comentariu
mircea888 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Nu ai nevoie de preamplificator daca folosesti ca sursa de semnal PC, cd-player, etc. Doar pentru doze de pick-up, microfoane ai nevoie de preamplificator.Oricum poti sa reglezi castigul in tensiune din rezistorii din bucla de reactie.Eventual poti face un corector de ton, dar de preamp chiar nu ai nevoie. Link spre comentariu
ratoiul Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Iti multumesc mult mircea calin, pe mine ma intereseaza sa am un control al volumului (montajul va fiplasat in boxa difuzorului), ma gandeam sa intercalez si un egalizator. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Pentru reglajul volumului gasesti aici modul de conectare al potentiometrului.viewtopic.php?f=35&t=98723 Link spre comentariu
ratoiul Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Pur si simplu un potentiometru pe intrare AAF, daca am inteles bine, schema AAF in atasament. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Da, un potentiometru la intrare iti va regla volumul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum