c_anicai Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 am un microfon de lavaliera, chinezarie, poate are cineva schema.vreau sa fac cateva modificari sa il aduc pe alta frecventa deoarece nu pot folosi doua in paralel ca apar interferente. Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 inca caut schemele atat la emitator cat si la receptor emitatorul e sanwa gc750 dar pe placa scrie WR 601, chinezarie si sta la baza tuturor lavalierelor eftine iar receptorul e cu un integrat cxa1191, asta ar trebui sa fie dar ce scrie pe integratul smd e indescifrabil Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Probabil, daca invirti din trimerul ala de la emitator ii vei schimba frecventa de emisie.Posteaza si placa receptorului - daca si ala are vreun trimer, retine pozitia initiala si incearca daca se pot reacorda impreuna pe o purtatoare alaturata. Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 am adus o pereche pe alta frecventa, am sa revin si cu poza receptorului. Ma intereseaza totusi schemele ca sa nu o bajbai, deoarece vreau sa modific tensiunea la microfonul cu emitator, in loc de 9 volti vreau sa folosesc 3,7 Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Scaderea tensiunii de alimentare poate face ca etajul de preamplificare audio sa distorsioneze atunci cind microfonul va capta sunete cu intensitate mai mare; nici etajului RF nu ii va place - in primul rind va scadea foarte mult raza de actiune a dispozitivului si nu este exclus sa aibe si deviatii mari de la frecventa initiala de lucru. Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 emitatorul consuma 35 mA din 9 volti, am sa vad ce pot face, poate un acumulator de 3,7 volti 1000mAh (am deja acumulatorii) si un mic convertor sa scot 9 volti la iesire. Acumulatorii de 8,4 volti mi se par cam scumpi si tin putin.atasez si doua poze cu cablajul de la receptor faţă/spate.receptorul are un mic convertor care scoate din 1,5 volti cca 5 volti, chiar si acesta trebuie sa-l modific putin pentru a functiona corect cu acumulatori de 1,2 volti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum