naetv Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Caut o telecomanda pentru mitsubishi ct21m2tx cu care sa pot cauta programe . Omul are una universala - well 3w si nu pot intra in meniu instalare . Din ce am gasit eu ar fi ir527 gbs sau pilot1801 . prin magazine am vazut RM07901 care este data si pentru acest model si ca echivalent cu ir527 , dar nu stiu daca pot cauta posturi cu ea . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 prin magazine am vazut RM07901 care este data si pentru acest model si ca echivalent cu ir527 , dar nu stiu daca pot cauta posturi cu ea .1-- rm07901 este partial echivalenta cu ir527 , in sensul ca puteti face on/off , cifrele , program plus sau minus , volum plus sau minus , mute si text...!2-- menu-ul de cautare / instalare programe nu se regaseste absolut deloc printre tastele lui rm07901 ...!punct... Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 2-- menu-ul de cautare / instalare programe nu se regaseste absolut deloc printre tastele lui rm07901 ...! punct... multumesc - si ceva care face si cautare / instalare programe gasesc pe la noi , prin magazine ?pilot 1801 face acest lucru ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 cu p1801 simplu nu se poate face cautare...! cu p1801y se poate ... :daevident , ma refer strict la telecomenzile originale pilot...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum