cr1stache Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 Exista cumva o librarie cu circuite integrate pt Eagle??(in special TDA-uri) Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Martie 11, 2006 Partajează Postat Martie 11, 2006 Unde ai cautat si n-ai gasit?Raspuns pe masura intrebarii :yawinkle: Link spre comentariu
cr1stache Postat Martie 11, 2006 Autor Partajează Postat Martie 11, 2006 De cautat am cautat pe http://www.cadsoft.de dar nu am gasit decat cateva de exemplu tda-urile pentru amplificatoare si corectoare de ton nu le-am gasit Link spre comentariu
Bala Postat Martie 12, 2006 Partajează Postat Martie 12, 2006 De existat exista ... trebuie sa cauti cu GoogleDe cele mai multe ori le editez eu... dar de lene mai caut pe netAm avut insa surpriza neplacuta sa gasesc greseli mari intr-o librarie luata de pe net si ... m-am linist!Nu mai iau de pe net librarii... Link spre comentariu
BLK Postat Martie 18, 2006 Partajează Postat Martie 18, 2006 Ia cauta tu in librarie asa: " multiwat* "Sau mergi la " ref-packages "Gasesti acolo integrate cu 11, 13, 15 si 17 pini, exact cum e 7294, 1557. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum