Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

scurt in frigider arctic din 1972

Vizitator mokus

Postări Recomandate

Vizitator mokus

Am un frigider din 72 care pana acum a functionat perfect.Dupa ce m-am mutat in alt apartament(prevayut cun impamantare si sig. diferentiala)circuitul becului arunca siguranta.Am scos comutatorul,legat direct merge lumina,daca pun inapoi atunci sare siguranta.Am legat iarasi inapoi,lumina ardea, cum am apasat butonul a aruncat siguranta.Suspectam ca nu cumva atinge masa firul dar nu vad unde ar putea.Ce parere aveti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

2

• dan-a2

1

• lorik199

1

• iod2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Lasa-l asa cum e si inverseaza pozitia stecherului in priza,mai mult ca sigur siguranta diferentiala sesizeaza un consum intre faza si pamant si de aici tot necazul,stiu ca nu e firesc,ca n-ar trebui,dar mai mult ca sigur asta se intampla...si cum nu am posibilitatea sa probez cele spuse,consideram doar o parere. :rade:

Link spre comentariu

Nu cred sa fie motorul defect pt ca altfel nu mergea pana acumDecupleaza protectia de proba si vezi de face la fel, eventual cauta si un creion de tensiune sipune p epartea metalica

Link spre comentariu

...dar asta poate sa existe si la circuitul becului?

Daca imi explici de ce nu,dau o bere.Pana una alta,inverseaza stecherul in priza si spune-ne daca se intampla la fel.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări