Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema placa de sunet ?

stefan94stefan

Postări Recomandate

Salut,urmatoarea problema suna asa deci am un pc cu placa de sunet realteck ac 97 ,problema care este in casti nu se aude nici-un pic de bass ,nu am setat eu la egalizatorul placii nimic in sistemul 5.1 se aude bass .....castile sunt bune la laptop aceeasi placa de sunet se aud cu bass,si la celalalt pc tot aceeasi placa se aud cu bass castile ! care are putea fii problema ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

7

• Big

1

• pop_ady44

1

placa de sunet fiind cu 5 canale este posibil sa fi bagat mufa intr-o iesire pt sateliti? sau incerca se dezinstalezi placa de sunet si sa o reinstalezi. cand conectezi castile te intreaba ce anume ai conectat?

Link spre comentariu

dezinstaleaza si dupas ce daii un restart la pc reinstaleaza placa de sunet cu softul cel mai actual posibil aceasta problema o am si eu dar nu-mi reda sunet de pe tv tuner daca il instalez pe el primu si pe urma sunetulse mai nauceste el dar se rezolva cu un restart mult succes stefan :jytuiyu

Link spre comentariu

am incercat cu dezinstalare -restart instalare nu merge....castile sunt logitech ......pe laptop merg castile se aud cu bass si inca prea puternic si pe celalalt pc

Link spre comentariu

placa de sunet fiind cu 5 canale este posibil sa fi bagat mufa intr-o iesire pt sateliti? sau incerca se dezinstalezi placa de sunet si sa o reinstalezi. cand conectezi castile te intreaba ce anume ai conectat?

nu ma intreaba nimic adica numi apare ceva pe ecran ca sa zica ca sunt conectate la celalalt pc apare cand conectez cevamufa este bagata corect la verde .....mai sunt rosu si albastru care schimba rosu pt microfon si subwoofer si albastru numai stiu ce era
Link spre comentariu
Vizitator axnpictures

Albastru e line-in.Dar pe langa driver nu ai si o aplicatie a placii de sunet ? Ca daca scoti sistemul 5.1 si pui castile, poate ar trebui setat acolo pe headphones, sa inteleaga ca ai ceva cu doua difuzoare. Nici la mine nu se aude bass pe mufa verde; e mufa separat cand e configurat pentru sistemul 5.1.

Link spre comentariu

am aplicatia soundman aceea din bara de start dar nimic se seteaza cand bag castile imi apare ca sunt casti bagate ...dar tot degeaba,am schimbat si driverul placii cu unul mai nou aseara si tot degeaba

Link spre comentariu
Vizitator axnpictures

S-ar putea sa fie totusi ceva de la soft, sa trebuiasca ceva setari.

Am avut si eu o chestie asemanatoare, aveam bass pe sistemul 5.1 doar cu cablu RCA dar asa nu se auzea 5.1.

Ca sa am bass si sunet pe center trebuia bifat aici:

Posted Image

Daca debifez ceva de aici nu mai am bass sau output pe center. Sau nici una.

Link spre comentariu

da am inteles ce ati spus dar eu nu am aceasta interfata ...aveti alta placa de sunet a mea este realteck ac 97 ....incorporata ! si nu are 6 iesiri cum arata in acea poza are trei si se schimba pt 5.1

Link spre comentariu
Vizitator axnpictures

mufa este bagata corect la verde .....mai sunt rosu si albastru care schimba rosu pt microfon si subwoofer si albastru numai stiu ce era

Inteleg ca are mai putine iesiri, dar dupa cum spuneai, daca cea rosie pentru microfon se schimba pentru subwoofer, cred ca aia e de bass. Cum procedezi sa o schimbi? Seteaza sa fie mufa normala, de microfon si ar trebui sa ai totul pe cea verde.
Link spre comentariu
Vizitator axnpictures

Alte casti/boxe merg cu bass pe placa in cauza ?Daca nu e nimic legat de driver - aplicatii, inseamna ca placa este defecta si lipseste bassul de pe output (mufa verde).O problema asemanatoare am intalnit-o la un PC mai vechi cu placa on board, unde orice sistem audio as fi pus (casti, boxe, etc) se auzea doar in partea stanga.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări