Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 frate mai intri? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 1 - Vezi ca nu suntem frati !!!2 - Ai MP3 - Sunt 9 cifre la IDul Team Viewer-ului....vezi daca le poti copia pe toate 9 Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 se pare ca trend netul are alt tip de ip de intrare in el este de forma192.168.10.1adresa asta o bagi intr-un browser de net (opera , mozilla , internet explorer) in campul unde trebuie sa bagi adresasa nu cumva sa bagi la cautare pe google ca e normal sa nu se conecteze@iod2 pacat ca am luat bataie (iara) Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 :|in fn..iod dak esti prea ocupat vezi-ti de ale tale..ceilalti care ma pot ajuta,am rezeolvat trb aia dar acuma am net doar la unul dintre calculatoare la cel dp care am facut configurarea nu am..am bagat adresa:192.168.10.1 am facut configurarea si cam atat apoi am incercat sa deschid o pagina si nu mergea iar dp celalalt pc am dat connect la conexiunea rds cea veche si s-a connectat.pe pc-ul pe care nu merge netu nu am conexiune facuta am incercat sa fac dar nu se conecteaza Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 frate mai intri? Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 s-a rezolvat.poate fi inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum