Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Salut,am am primit un router de la cineva(nou) si am o problema cu el,routerul se numeste trendnet tew-651br,am facut tot ce trebuia chiar am vazut si un tutorial cum se seteaza un router.problema e urmatoare:deschid un browser(explorer,google crome,opera)introduc ip-ul la adresa adica:192.168.10.0 si nu merge.am incercat pe 2 calculatoare unul cu windows 7 altul cu xp service pack 2.am internet de la rds dak are vreo importanta.cei care stiu va rog sa ma ajutati Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 incearca cu ip 192.168.1.1 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Daca vrei sa intrii pe pagina routerului, dute la conexiunea ta din Control Panel \ networks , sau la calculatorasele (calculatorul in win 7) de langa ceas si vezi la descrierea conexiunii ce adresa ai la Gateway. Adresa aceea este adresa paginii routerului tau. Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 dati ip din clasa in care e routerul. deaaia nu poti sa il acesezi..... Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 chiar nu stiu cum sa fac asta care stie sa imi explice va rog ompik de ajutor pe xp sau windows 7 Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 pe spatele routerului nu scrie ce ip are?ma uit la meci, vb mai tarziu,,,,,scuze Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 nope,scrie doar seria,lan mac,wan mac,fcc id si cam atat Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 incearca cu ? 192.168.1.1 cu a zis colegul de mai sus sau 192.168.1.100dar inainte sa incerce astea, dai reset la router, vezi ca are un putonas care il apes cu ceva ascutit. dar cu el alimentat. pe mai tarziuscuze........192.168.1.100 nu o sa mearga dai cu 192.168.0.1 Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 nici un rezultat:|am 2 routere si la ambele am aceeasi problema,pe ambele calculatoare Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 De ce nu vrei sa faci cum ti-am zis eu ? http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_find_your_default_router_address Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 am facut mi-a dat ip-ul si nimik.am 2 routere si la aman2 am aceeasi problema,acuma am dat sa reinstalez windousul pe unul din calculatoare,cel cu wind 7.al 2-lea router e un SMc2804wbrp-g Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Ce adresa iti apare la gateway? Ai trecut adresa de la gateway in browser si nu iti merge ? Daca ai Team Viewer, cred ca te pot ajuta. Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 ti-am dat pm cu id si pw de la team Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 e posibil sa nu iti mearga....ca poate ai ip alocat la compul tau, si routerul nu face parte din aceeasu clasa.....fa cum zice yo9hnf, puneti team w,,,,,,si o sa iti rezolve probleama.... Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 acuma i-am dat id si pw de la team viwer din 2 routere sper ca unul sa mearga am auzit ca cel trndnet ii cam praf dar de smc nu am auzit nik rau:-?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum