Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung CZ21N112T-lipsa programe la cautare

Vizitator danniel

Postări Recomandate

Vizitator danniel

salutare!am o problema cu tv samsung cz21n112t , si anume nu mai gaseste nici un program la cautare.am inlocuit selectorul crezand ca acesta ar fi defectul.ma ajutati cu o rezolvare?tv-ul este echipat cu tda 9351ps n3/3/1616va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• coman ion

2

• cristronic

1

• Mihai78

1

Top autori în acest subiect

Inainte de orice trebuiau verificate tensiunile pe selector.Numarand pinii incepand de la mufa de antenatrebuie se avem:pin 4=5v ; 5=5v ; 7=5v ; 9=33vla pin 1 ar fi o tensiune intre 2-5vSunt ok?

Link spre comentariu
Vizitator danniel

da, tensiunile masurate sunt o.k.si pentru dan cod raspunsul meu este ca am inlocuit selectorul cu ce trebuie si anume cu un selector cu sinteza de frecventa alim. cu 5V si sasiulo este ks1.

Link spre comentariu

Prima miscare e sa descarci fisierul de la dancod in propriul calculator.Apoi iti trebuie un programator de memorii si un program -Ponyprog sau altul.Cu astea 2 si cu computerul reusesti sa bagi fisierul respectiv intr-o memorie noua.Pana atunci poti incerca sa pui o memorie noua,goala.Din cate imi amintesc mergea si asa ,macar sa vezi daca prinde ceva.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Aceeasi problema o am si eu pentru un TV Truvision P2135MTS(sursa Tda 16846, video STV2248H, proc ST92195c); la cautare im gaseste foarte slab doar 2 posturi Selectorul este de tip Samsung TECC2949PG35D si nu stiu ce as putea pune in loc; merge pus un TECC2989VD28B ? Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări