Vizitator Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Pana acum nu prea am prelucrat filme. Am nevoie de un editor video care sa poata pune in acelasi ecran 6 filmulete diferite, in acelasi timp. Adica vreau sa impart imaginea in 6 dreptunghiuri si sa bag cate un film in fiecare dreptunghi, fara sonor.Cu ce editor video se poate face asa ceva? Cum se cheama operatia sau efectul care face asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Am gasit: 'Youtube Movie Maker'.Acum am nevoie sa pun pe imagine un contor cu timpul sau cu cadrul la care a ajuns filmul. Contorul trebuie sa ramana vizibil dupa montajul filmului.Cum sau cu ce program se poate face asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator axnpictures Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Recomand Avid Studio sau Adobe Premiere. Link spre comentariu
Vizitator danc_pse Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Recomand Avid Studio sau Adobe Premiere.Avid Liquid este un program foarte greu , poti adauga contorizare sa se vada pe filmulet , cauti functia ``whatermark`` Link spre comentariu
yo9hmd Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Ulead Videostudio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum