Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 difuzoare ew-1205

Vizitator Jiba92

Postări Recomandate

Vizitator Jiba92

Am 2 full-range facuti din :

Comp34 si EW-1205 cu filtre Blue Tech DYFP-20

Le-am pus pe un tamp e-800 ,dupa o seara la maxim sa zic asa...difuzoarele nu mai merg...

merg goarnele dar ew-1205 nu...cand le bag in functiune si apas putin pe difuzoare se mai aude cate ceva...

am inteles ca ar fi descentrate sau ceva de genu....

Puterea sa zic maxim 2 x 240 w 8 ohm ,atat scoate amplificatorul ...dar in ele nu cred ca sa dat cu mai mult de 200 ca e si goarna ,ce se mai pierde pe filtre , etc.

Ele scriu ca au 250 w rms 8 ohm ..si am vazut http://www.youtube.com/watch?v=mCtpSXq3H9M woofer cu el facut si nu sa mai descentrat...or fi fost defecte ..?

Am garantie la ele...dar nu cred eu ca mai fac ei ceva din ele si daca fac nu stiu daca mai sunt bune de ceva.

Le-am mai folosit dar nu la maxim.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• baga

1

• str8klaw

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca, cand le apesi , dar fara muzica in ele , nu se aude ca freaca ceva, inseamna ca nu sunt "descentrete". cand le apesi, fa-o cu amandoua mainile, ca sa il apesi "drept" (sa nu frece de la apasarea numai dintr-o parte).

cand le bag in functiune si apas putin pe difuzoare se mai aude cate ceva...

Dar se aude intrerupt, nu , cand iei mana de pe el? Poate ai noroc si numai s-au intrerupt firele leonice, multi au patit asta, si eu. Dupa parerea mea, firele leonice ar trebui sa fie obiectul garantiei. Daca nu, totusi se pot repera destul de usor. La mine s-a intrerupt chiar acolo unde intra firul in con.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări