fum3z Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Incearca pinout-ul standard USB1-5V2-USB20_N63-USB20_P64-GDN5-NCVerifica culorile la cablul cel vechi.Nu se intampla nimic daca nu nimeresti din prima USB20_N6 si USB20_P6 la locul lor. Atentie in schimb la alimentare. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Verifica culorile la cablul cel vechi.Nu se intampla nimic daca nu nimeresti din prima USB20_N6 si USB20_P6 la locul lor. Atentie in schimb la alimentare.pai asta e ideea, ca, cablul cel nou nu avea si ramificatia pt web, le-am luat de pe ala vechi... si am 'bagat' pinii firelor in mufa care vine pe placa de baza (era liber pt web), doar ca cele 2 fire de la USB nu le-am notat ordinea. (masa si plus-ul nu aveam cum sa le incurc, sunt bune)... si oricum am incercat, nu merge.le-am inversat de nu stiu cate ori, degaba.ma gandesc ca poate din 2 posibilitati, am nimerit-o pe aia proasta, si s-a dus web-ul.vecinul vrea sa cumpere alt web (nu a dat vina pe mine ca i-as fi facut ceva)... si daca il comanda, tot eu il pun... dar intrebarea apare iar: Cum? Link spre comentariu
fum3z Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Se pare ca m-am inselat...oricum nu-i bai. http://sunbizhosting.co.uk/~spiral/Webcam/ http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-H ... d-p/360135 Trebuie sa mearga...nu cred ca s-a dus web-ul...verifica in device manager (daca iti apare cu semnul exclamarii inseamna ca-s inversate firele sau ai un contact imperfect) Mai verifica alimentarea sa fie unde trebuie. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 acum nu am laptopul la indemana, i l-am dat inapoi.. fara web.oricum... trebuie sa merg sa-i pun un windows, o sa vad atunci.alimentarea am verificat-o cu multimetrul,, a fost ok.ah, inca ceva. Se poate intampla ceva daca daca se alimentaza doar cu +? prima data am uitat sa-i pun si GND. dupa aia am realizat. eu ma gandesc ca asta nu are cum sa afecteze cu ceva, ca plusul vine... dar nu are unde se duce, chiar gresit de-ar fi fost. Deci N-ul de la USB20_N6 este de la Negativ (-Data) cum e in linkuri, si P-ul de la +.ca eu am galben si albastru (nu alb si verde).multumesc.o sa tin cont de asta, data viitoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum