corneliu01 Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 buna ziua...am un laptop hp presari c700... imaginea pe ecran o vedea cu culori deformare... am banuic ca e banda de la display... am schimbat-o... am facut o proba cu el desfacut.. a mers ok. l-am montat... nu a mai vrut sa mearga... era plin de "pureci".. nu se putea distinge nici o imagine.... l-am desfacut... l-am gaadilat putin.. iar a mers.... iar montez la loc.... iar nu mai merge... si de atunci nu mai merge nicicum... imaginea pe ecran o arata... dar display-ul nu lumineaza.am verficat fiecare fir din banda de la display.. (39 la nr) toat in regula...cum rezolv? (mai ales ca e a vecinului)... dar nu-mi spuneti sa-i iau altul... am mai umblat si in altele, dar toate le-am rezolvat ok.multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Verifica conectoarele ... invertorului , intrare - iesire CCFL_uri. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Verifica conectoarele ... invertorului , intrare - iesire CCFL_uri.chestia e ca la invertor nu stiu ce sa verific... intra in stanga o mufa cu 7 fire.. (ce vin din mufa aia cu 39 ce-am verificat-o)... si in celalalt capat.. ies 2 fire mai groase care pleaca in display... astea or fi responsabile cu lumina display-ului?ce trebuie sa urmaresc aici? Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Pe intrare ,prezenta tensiunii de alimentare (12-18V), luminozitate (5V), comanda on/off(3,3-5V), pe iesire ... nu prea ai cu ce masura.(600-1600V)Verifica daca toate cuplele sunt bine infipte si plecarea din sursa spre invertor. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Pe intrare ,prezenta tensiunii de alimentare (12-18V), luminozitate (5V), comanda on/off(3,3-5V), pe iesire ... nu prea ai cu ce masura.(600-1600V)Verifica daca toate cuplele sunt bine infipte si plecarea din sursa spre invertor.am cam tot felul de tensiuni... dar nu-mi dau seama care e masa... fata de care sa le masor :cry: banuiesc... ca pe una din margini ar fi logic sa fie... in cazul asta... am 4*18 si una de 15V si una de 0Viar daca masor incepand din cealalta margine... am 2*18V, 3.25V, 1V si restul nu mai stiu Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Vezi ca pe modul ai cel putin un electrolitic .Minusul lui este intotdeauna la ... masa. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 mda... pana la urma am luat alt invertor... l-am pus.. si merge.acum... care are un presario C700?... si vrea sa ma ajute cu o schema?... mufa de alimentare la web... din ce pini de la mufa de pe placa de baza vin?pe net nu am gasit nimic ajutator. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 http://elektrotanya.com/hp_g7000_compaq ... nload.html http://elektrotanya.com/hp_compaq_presa ... nload.html Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 http://elektrotanya.com/hp_g7000_compaq_presario_c700.pdf/download.htmlhttp://elektrotanya.com/hp_compaq_presa ... nload.htmlms leoncris... dar nu am reusit sa vad/descarc nici un document... o fi asa greu si nu ma descurc?... imi arata doar prima pagina, coperta cum ar fi, atat.ma ajutati un pic?ah... si folosesc firefox.. asa cum zice acolo. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Astepti cateva secunde sa se incarce pagina , apoi in dreapta jos va apare GET MANUAL, dai click pe el si ... gata. Link spre comentariu
davidut5 Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 In josul paginii scrie Get Manual click pe el si gata. Cate doi odata. Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Multumesc... am reusit...nu-l vazusem.. era prea mic Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 serios ca m-am "chiorat" in documentele alea... si nu am gasit nimic.asa ca tot astept un binevoitor care are un cablu la indemana.banda de display care am cumparat-o... nu are si mufa pe web, am luat mufa cu firele de la aia veche.dar in graba mea.. am uitat sa notez de la ce pini i-am scos, si acum nu stiu cum sa-l pun pe banda asta noua ca sa mearga web-ul.mufa la web are 4 pini. masa, +5V, (astea le stiu) si inca 2... la care nu stiu ordinea firelor. Link spre comentariu
fum3z Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 mufa la web are 4 pini. masa, +5V, (astea le stiu) si inca 2... la care nu stiu ordinea firelor.e USB...vezi in schema Link spre comentariu
corneliu01 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 mufa la web are 4 pini. masa, +5V, (astea le stiu) si inca 2... la care nu stiu ordinea firelor.e USB...vezi in schemaDa, am vazut schema pana la urma.. era aia cu LVDS (parca nu mai retin exact)... dar tot nu m-a lamurit.in cazul asta imi trebuie schema de la web.. ca sa vad la care pin vine USB20_P6 si USB20_N6 (Asa cum e trecut pe schema), si pe asta nu am mai gasit-o nicaieri.Am atasat si o poza cu web-ul... si mufa la el... pinii 2 si 3.. nu-i stiu cum vin.. asta e bataia de cap. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum