yo9hnf Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Hello ! "Boxili" mele sunt GRUNDIG Box 8000 (http://www.hifi-wiki.de/index.php/Grundig_Box_8000) si sunt foarte mandru de sunetul lor. Ieri am auzit la Radio Guerrilla melodia "Moartea boxelor" de la Suie Paparude si apoi mi s-a facut o placere de "E suflet in aparat" (desi nu sunt cu astfel de muzica). La un moment dat am vazut ca se misca perdeaua, iar cand m-am dus langa boxa am vazut ca panoul frontal pe care sunt montate difuzoarele s-a dezlipit la una dintre boxe. Aceasta avea de mult umflat PALul de la baza deoarece stiu ca un timp au stat intr-un beci (sau ceva de genul), dar nu la mine. Cum pot repara boxa ? Atasez cateva poze cu "problema". Link spre comentariu
Vizitator werwe Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Hello ! "Boxili" mele sunt GRUNDIG Box 8000 (http://www.hifi-wiki.de/index.php/Grundig_Box_8000) si sunt foarte mandru de sunetul lor. Ieri am auzit la Radio Guerrilla melodia "Moartea boxelor" de la Suie Paparude si apoi mi s-a facut o placere de "E suflet in aparat" (desi nu sunt cu astfel de muzica). La un moment dat am vazut ca se misca perdeaua, iar cand m-am dus langa boxa am vazut ca panoul frontal pe care sunt montate difuzoarele s-a dezlipit la una dintre boxe. Aceasta avea de mult umflat PALul de la baza deoarece stiu ca un timp au stat intr-un beci (sau ceva de genul), dar nu la mine. Cum pot repara boxa ? Atasez cateva poze cu "problema". Am citit postul tau, iar pentru reparatie ai doua solutii, bineinteles in functie de cat de umflat de la umezeala este peretele:1. schimbi intregul perete deteriorat cu un altul nou, sau 2. se lasa la uscat boxa, se elimina portiunea deteriorata, dupa care faci un amestec compus din rumegus foarte fin si aracet.(Se stie ca acest material lemnos, pal-ul este compus din rumegus presat,in amestec cu o substanta, de obicei rasinoasa) Acest amestec il vei folosi ca un kit. Se lasa la uscat portiunea reparata, se finiseaza, vopseste, lacuieste sau furnirueste, dupa caz. (aceasta e versiunea mai ieftina) Sper ca ti-am fost de ajutor Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Multumesc werwe ! Panoul frontal arata foarte bine. Lateralele in partea de jos sunt putin umflate, in rest totul e oK. Nu-mi dau seama de ce s-a desprins panoul de pe toata suprafata. Sa incerc sa lipesc panoul cu aracet sau cu o rasina epoxidica? parca nu as vrea sa-i pun holzsuruburi.... Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Il poti lipi cu express fix sau montage kit. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 MOntage kit era peste 20 lei....eu zgarcit din fire am luat ceva la 10 lei, anume Moment FIX wood (strict pentru lemn) - este o pasta alba destul de vascoasa care miroase a pelicanol. A mers perfect ! Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum