ComponentePc Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Am si eu o intrebare la d-voastra. Am de dus un caine in Italia la Roma in aeroportul Fiumicino. Ajung acolo la 10:15 ora lor si am avion inapoi pe la 19:00. Problema mea este ca nu stiu ce sa fac in aeroportul ala 9 ore... Nu stiu italiana deloc... doar engleza. Ma intreb daca or avea vreo sala de asteptare. Stie cineva? Nu am mai fost cu avionul pana acum. Poate ma fileaza italienii ca la cat de mult ne iubesc pe noi, romanii... Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Pacat ca majoritatea nu se uita la rubrica asta... Ma descurc eu, cred ca stau in vreo sala de asteptare. Link spre comentariu
mosfet Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Aeroportul ala e cat un oras pe mai multe nivele, bineinteles ca exista sali de asteptare, magazine, cafenele, etc.Eu unul mai degraba mi-as face griji ca ma pierd pe-acolo sunt indicatoare peste tot, dar e ca un labirint imens.Daca tin bine minte, la doar o statie de tren/metrou spre Roma e un parc si un mall, locuri numai bune de pierdut timpul si nu trebuie sa stii italiana ca sa ajungi acolo.Cu italienii nu mi-as face griji; am fost anul trecut acolo cateva zile si n-am avut nicio problema. Nici n-am urlat in gura mare ca sunt roman... oricum, Roma e plina de romani, mai degraba ar trebui sa-si faca italienii griji din cauza ta Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Am vazut ca e imens aeroportul. O sa ma plimb pe acolo Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 ...Am de dus un caine in Italia la Roma...Nu am mai fost cu avionul pana acum...Acum cativa ani erau niste reguli foarte dure pentru transportul animalelor. Trebuia sa ai certificat (un fel de buletin pentru animal) + analize medicale ale animalului + cusca standard sau echipament de transport de animale.Daca nu vrei sa ai necazuri prin alte aeroporturi atunci informeaza-te bine care mai sunt legile in vigoare pentru transportul de animale. E mult mai complicat decat la oameni. Chiar daca la plecare nu te intreaba nimic, s-ar putea sa ai probleme mari la sosire. Sau invers.Oricat de mare ar fi aeroportul, in 8-9 ore te cam plictisesti. Ia-ti ceva cu care sa-ti omori timpul. Fa-ti provizii de acasa pentru ca in aeroporturi toate sunt mai scumpe.Drum bun! Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Multumesc de sfaturi. Am fost sa duc un caine in Fiumicino, Roma. Am avut toate actele cainelui si nu au fost nici un fel de probleme. Doar cusca pe care a avut-o a fost prea mare pentru benzile rulante de bagaje si mi-a fost adusa separat, dupa o ora. Dupa ce am lasat cainele la persoanele care ma asteptau acolo, m-am plimbat putin in afara aeroportului. E imens! M-am uitat inainte pe Google map sa imi fac o idee... dar cand am vazut colosul, m-am entuziasmat. As zice ca atinge dimensiunile unui mic orasel. Mi-am pierdut timpul prin vreo doua cafenele si intr-o sala de asteptare, apoi m-am asezat la coada la Check-in. Cat timp am asteptat in terminalul 2, am intalnit zeci de romani. Ii recunosti usor dupa trasaturile fetei. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Sunt prea blonzi ? Link spre comentariu
Vizitator cristi_1993 Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 9 ore?....egal hotel iar din asta rezulta somn:)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum