VTP Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 CELE DOUA POSTARI POT LAMURI PE TOTI USERII CAM CE POT INVATA IN MATERIE DE INCINTE ACUSTICE DE LA ACESTI DOI USERI!!!PERSONAL, NU VOI MAI LUA IN SEAMA OPINIILE LOR! E pierdere de timp si obositor sa incerci sa limpezesti confuziile din postarile lor, chiar daca aceste confuzii vor afecta munca altora, de buna credinta, dar fara cunostinte profunde in domeniu.Sorry! Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Ca sa fiu putin offtopic , este pacat ca se produce o lupta intre cei care stiu cate ceva in domeniu.Lupta asta o clasific , intr-o lupta fara rost , dar cu bataie.E pacat , ca cei care stiu, nu discuta si dezvolta anumite idei , o intelegere a cunoasterii nu orgoliile latine .Eu cred ca toti sunteti curiosi de ceva anume , dar va e frica sa intrebati , ca aveti o reputatie virtuala.E pacat ca asa suntem noi oamenii , dar cateodata , e mai bine sa cad eu de prost cu riscul ca nu o sa mor prost. Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 liviu scrie:"Ca sa fiu putin offtopic , este pacat ca se produce o lupta intre cei care stiu cate ceva in domeniu."Am o rugaminte: nu ma alatura celor doi! Prefer sa ma ignori! Are cine sa ma ia in seama, daca vor sa construiasca ceva! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum