Vizitator cristifunariu Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 am cumparat o automatizare 2 canale cu alimantare 12 v CD dar nu stiu cum sa o montez . ma poate ajuta cineva sa o montez?se poate alimenta placuta la un transformator 12 v 1000 mA sau e obligatorie o baterie tampon? telecomanda e invatata sa actioneze placuta sau trebiue invatata? Va multumesc .Anexez poza placuteiactionare 2 canale.doc Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Eu zic ca trebuie sa legi la bornele + si - o sursa de tensiune continua de 12V, fie baterie, fie acumulator, fie alimentator de la reteaua de 220V~ (nu transformator simplu, fiindca ala da tensiune alternativa). In ultimul caz ai grija sa nu dea mai mult de 12V, chiar daca scrie pe el 12V. Consumul pentru 2 relee si receptor nu cred ca ajunge la 1000mA, poate fi de cateva ori mai mic. La bornele A, B, C este posibil sa ai contactele unui releu: un fir care este legat la unul din celelalte, in functie de starea releului.Daca au fost cumparate impreunna, receptorul ar trebui sa raspunda la codul emitatorului, fara invatare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum