Vizitator Cosmin1234 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Salut... as avea si eu nevoie de niste informatii ... m-ar interesa sa comand niste leduri cu un microcontroler...smecheria e ca trebuie facuta o interfata grafica in labwindow CVI iar comunicarea intre pc si placuta mea de dezvoltare trebuie sa fie wirless.M-am gandit la 2 module de RF nush exact modelele (transcivere deoarece trebuie sa si primesc informatii de la placuta) . GUI-ul trebuie sa aiba cateva butonase care sa aprinda anumite leduri si sa primesc niste informatii care si cum ar fi aprins si tot asa ..prea putin important deoarece stiu sa programez microcontrolerul. As putea sa folosesc un protocol de date cum ar fi USART(care nici pe asta nu-l cunosc prea bine inca)...ceea ce nu inteleg eu e cum se face mai exact comunicare asta..cum leg informatiile din sau inspre uC...cum mai exact transmit datele alea si toti parametrii ..Orice informatie...link mi-ar prinde bine ..Tnx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum