Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MAVO

tarzanx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• unseen

2

• tarzanx

1

• luc

1

• one

1

Top autori în acest subiect

Un aparat de vanzare face atat cat reusesti sa obtii pe el.Un alt criteriu ar fi cel al comparatiei: cat costa un aparat analogic? Avand in vedere ca un aparat digital M830B il iei cu 20lei, MAVO ar face cel mult tot atat, dupa parerea mea. In nici un caz mai mult de 40lei, caci de la acest pret nici nu se mai poate vorbi de analogic.Singurul avantaj al MAVO fata de aparatele digitale ar fi ca se poate observa o marime variabila, dar la aparatele digitale mai bune oricum exista si bargraph, asa ca...

Link spre comentariu

Presupunand ca este vorba despre MAVO 35...Depinde foarte mult de starea lui fizica si electrica, si mai ales daca pentru cel interesat merita sau nu achizitionat, altfel valoarea lui este destul de redusa.Am folosit unul, timp de mai multi ani ('88-'99)Cea mai mare problema/risc o reprezinta comutatorul.Dpdv electric erau relativ bune, precizia era mai buna dacat la cele chinezesti ieftine ce se gasesc azi.Mi-a fost de folos posibilitatea de a masura rezistente de valori reduse (Dohmi), dar cel mai mult mi-a placut faptul ca era...greu; ar fi singurul pe care nu as putea sa-l dau pe jos de pe masa (accidental) atunci cand as agata din greseala cablurile - sau daca as reusi, ar trebui sa-mi pun piciorul in gips ;-)

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

mia placut tare ,, singurul pe care nu as putea sa-l dau pe jos de pe masa (accidental) atunci cand as agata din greseala cablurile - sau daca as reusi, ar trebui sa-mi pun piciorul in gips ;-) '' :smt042

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări