Metallman Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 A facut cineva vre-o cutie de subwoofer cu un Difuzor de 12" Senon DYG1240-62B pe 8 Ohm ? Scrie pe el 250W.Are cineva parametrii unui asemenea difuzor?Sau eventual... stie cineva unde pot gasi parametrii lui?Daca ma poate ajuta cineva... raman dator.Am cautat de nebun parametrii si nu-i gasesc niciunde :cry: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Cauta pe ftp in directorul meu, gasesti acolo tot felul de proiecte :lol: Link spre comentariu
Metallman Postat Septembrie 26, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Huh! Mersi mult Vasile. Iote ca la asta nu m-am gandit... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Ce ai crezut ca eu nu lucru cu difuzoare Chinezesti ?Lucru cu ce se cumpara :lol: , am avut mai demult niste tentative sa nu mai lucrez cu difuri chinezesti dar era sa mor de foame. Link spre comentariu
Metallman Postat Septembrie 26, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Pai nu am crezut ca umblii cu chinezarii Din toate posturile pe care le-am citit, vazusem ca pomenesti foarte mult de "calitati" P-audio, Selenium... etc :? Am cautat pe toate site-urile posibile, inclusiv pe d-alea rusesti dar nu imi trecuse prin cap sa ma uit prin ftpNu am gasit parametrii ptr. seria pe care o am eu dar am cules de prin proiectele tale niste param aproximativi... oricum nu-mi trebe ceva foarte precis... e mai mult ptr. test subwoferu' asta senon...Mersi mult...Cu chinezariile... asa e, mori de foame... dar nici profesionalele nu sunt mai presus...Mai sunt d-astia de la tara care spun ceva de genu " De ce sa dau atatia bani pe p-audio cand pot sa dau de doua ori mai putin pe unu' mai mare si-mi raman si bani".Asa cum ai spus si tu... oricum ai intoarce-o... in romania nu poti face ceva sub pretul pietei de calitate superioara ca tot mori de foame.Putin sunt aceia care apreciaza calitatea...Mersi inca odata ptr. proiectele alea. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Vezi cum vorbesti de tarani :twisted: si eu sunt taran. Sa-ti spun un secret - aia de la oras fac vanzarile la difurile Chinezesti :lol: Din pacate nu am param pentr difurile tale si este imosibil sa ii estimezi...asa. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Septembrie 27, 2004 Partajează Postat Septembrie 27, 2004 Off Topic ,De mult vroiam sa spun chestia asta :De acum incolo este greu sa mai spui cuiva ca daca traieste la tara este un taran . Asocierea locului unde dormi cu o eticheta nu mai este o realitate . Multi oameni de la oras se duc sa traiasca " la tara " , satui de " beneficiile " vietii de oras . Globalizarea si tehnologizarea au dus la o alta perspectiva asupra vietii . Daca stai la tara , este suficient sa ai o conexiune internet si telefon pe centrala digitala ca sa poti avea libertatea de a face ce vrei . In Germania sau Austria doar saracii stau in mijlocul orasului . Cine a facut ceva in viata se duce si locuieste la tara si face si afaceri de acolo . Eu sunt un viitor " taran " . Caut sa-mi cumpar un teren la tara si sa construiesc acolo casa visurilor mele . Sunt sigur ca o sa fiu mult mai fericit acolo decat as putea fi oriunde este aglomeratie .Cind am terminat facultatea , in Bucuresti , era cit pe aci sa devin mare scula la ProTv , in departamentul tehnic . Din fericire pentru mine , am avut oroare de stilul de viata din Bucuresti si nici nu suport sa ma frec de toti nespalatii pe strada sau sa stau la bloc si sa aud pirturile altora . Am plecat din Bucuresti si a fost cea mai inteligenta decizie a mea .In citiva ani o sa pot sa plec la tara unde sper sa si traiesc tot restul vietii . Link spre comentariu
Metallman Postat Septembrie 28, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Huh!M-ati facut sa ma simt vinovat. :cry: Cand am zis "d-astia de la tara" nu ma refeream la cei care ara pamantul, care au gaini in curte...etcMa refeream la cei care "prefera ciurucuri in loc de lucruri de calitate".Si cu prietenii mei vorbesc exact la fel... "Ba tarane, hai la o bere..." sau "Ba tarane, ma ajuti azi sa-mi repar XYZ?".Departe de mine gandul de "a eticheta oamenii".Nu am nici o treaba cu orasenii si "taranii".DJ_DNA, sunt COMPLET de-acord cu tine... NICI EU NU PREFER AGLOMERATIA!Imi cer scuze ca s-a inteles altceva din ceea ce am zis... stiu ca nu aveati de unde sa va dati seama dar asta e stilul meu de vorba...(cam ciudat de altfel... cei care nu ma cunosc,habar n-au cand vorbesc serios si cand nu).Serios, imi cer iertare.Nu am vrut sa pun nici un fel de eticheta.Dar asta e felul meu de exprimare din pacate...cu toate ca stiu ca nu e tocmai adecvat pentru cei care nu ma cunosc personal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum