Vizitator Gaby21 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Salutare, vreau sa-mi iau si eu niste manusi pentru protectie cand mai lucrez la electricitate.Vroiam sa va intreb daca e vre-o diferenta intre manusi din alea de curatat( adica pentru uz casnic) si manusi electrician.Eu am avut doar o singura manusa din aia de uz casnic, dar e destul de groasa si nu conduce curentul si asa am lucrat, nu m-am curentat. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Cînd te uiţi la un cauciuc de bicicletă şi la unul de tractor ce diferenţe vezi? Cam aşa e şi cu mănuşile de gospodină faţă de mănuşile electroizolante. Nu mai folosi aşa ceva, cumpără unele adevărate. http://www.brenkor.ro/echipamente_de_protectie/manusi/electroizolante.html Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Daca tii la sanatatea ta cumpara-ti manusi de electrician, nu te juca cu manusi pentru menaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum