Dr.L Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Orice alimentator de 12V,care scoate cel putin 150mA e bun. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 In incarcatoarele de telefon nu prea am incredere ;alea-s facute sa mearga 1...3 ore si cam atat nu 24/24. Basca ca sant si pe 5V.Vezi de un traf toroidal mic +punte . Controler RGB via PC e DMX ,cu uC (gasesti sch+hex pe net). Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Salutare... Am si eu o intrebare...despre aceste leduri..http://www.goodluckbuy.com/5mm-fast-red-green-blue-rgb-clear-led-rainbow-50-pack.html, apropo..nu vreu sa se considere reclama..vreu doar o informatie, culoarea acestor leduri se schimba singura sau se schimba in functie de tensiunea aplicata la pini? Multumesc. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 - Emitted Colour : Rainbow Flash- Rainbow LED can change more than 7 color- Forward Voltage (V) : 3.5Deci e prima varianta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum