Vizitator pisica matache Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 N-ar merge inlocuiti pt teste,condensatorii de 10nF cu altii de 1-10microfarazi,scazand frecventa de la 2kHz la 20Hz-2Hz, devenind vizibil astfel timpul cat ledul conduce,respectiv este blocat?S-ar putea astfel tatona componentele oscilatorului,astfel incat sa se obtina un factor de umplere cat mai mic.Ideal ar fi osciloscopul,dar presupun ca nu se dispune de asa ceva. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Poti folosi si TL494,garantat merge pana la 0%. Link spre comentariu
10vid Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Cine vrea sa faca cu microcontroler, aici:viewtopic.php?f=11&t=98503&p=896782#p896782 Link spre comentariu
mely17 Postat Decembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Buna seara,Pana la urma am facut cu 555 si merge foarte bine. Ma dezamageste culoarea alba. Se vede in "fundal" rosu verde si albastru. In rest sunt foarte multumit. Ma apuc sa lipesc cele 30 de leduri si pe urma inregistres un video sa va arat si voua proiectul.Va multumesc pentru rabdarea si ajutorul acordat, Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 E bine ca ai reusit!Problema cu albu apare inclusiv datorita faptului ca exista o distanta intre diodeAsteptam filmul! Link spre comentariu
mishu_g Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Eu realizez iluminari decorative cu leduri si din experienta spun ca evit ca led-urile RGB sa fie privite direct.Efectul este deosebit daca led-urile sunt ascunse privirii si ilumineaza de ex. un perete.In acest fel, lumina celor 3 led-uri se va combina pe perete iar "albul" este mult mai aproape de realitate (evident este influentat de culoarea si nuanta peretelui).Ca si idee, de ex la mobilier montez un profil U din aluminiu in care pun banda cu led-uri.Daca doreste cineva, pot realiza cateva fotografii.Mihai Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Da,ar fi utile niste fotografii Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Up.................................................................. Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum, am avut ceva probleme si nu am mai avut timp. Am finalizat proiectu. Toata lumea multumita. Am sa pun pozele mai tarziu. LE: Am pus o filmare: Link spre comentariu
mishu_g Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Am revenit cu niste fotografii. Este vorba despre iluminarea cu leduri RGB a unei bucatarii, led-urile fiind montate pe marginea exterioara aunui corp suspendat. Detaliu montare cu led-urile setate pe "alb" Detaliu montare cu led-rile stinse Alta imagine Setare R Setare G Setare B Am facut fotografii doar la culorile primare, practic din telecomanda se pot seta si culorile intermediare !!! Scopul a fost acela de a se vedea detaliile de montaj. Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 pentru a nu deschide un alt topic separat o intrebare...ce comanda as putea folosi la asa ceva? http://www.ledneonchina.com/hhx-385i-50 ... odule.html Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Din moment ce nu e rgb,va fi in alt subiectMia bine zi exact ce vrei sa-i faci...ca pare a avea fi monocrom,deci cel mult ii poti varia intensitatea. Asta vrei? :nas:Pana la urma,cate fire ale modulul? Ca daca are 2,se aplica cazul de mai sus. Daca are fire de comanda pt fiecare led...atunci inapoi la rgb... Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 cred ca am pus un link gresit...nu m-am uitat la foto bine e aproape identic cu acesta http://www.hhxled.com/en/cpzs/2/13-.jpg dar... nu scrie in cod RGB dupa 385 cam asa arata http://www.alibaba.com/product-gs/21416 ... ation.html sau http://www.alibaba.com/product-gs/38308 ... _high.html deci are 4 fire pe ambele capete un + si RGB m-ar interesa daca il pot folosi pentru o lampa de veghe/decor nocturn care sa-si schimbe nuantele Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Da,intr-adevar e rgbAtunci il mut la loc Link spre comentariu
gabyh Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 deci ideea e ca vreau sa folosesc acest HHX-385-50 pentru a realiza ceva in genul acestui proiect care durata si intensitatea sa fie direct comandate software fara a interveni in vre-un fel decat doar cand il alimentez (alimentare de la 220v printr-un alimentator, dar cam greu de gasit unu care scoata 12v/150ma..un incarcator de telefon mobil..dar nu am gasit unul la acele valori..) sau o varianta in care sa pot folosi un senzor de intuneric care sa actioneze comanda atunci cand lumina din camera scade sub o anumita intensitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum