Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump VORTEX VTVN21K1

codrin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

16

• iuliantv

8

• vizicon

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Acet tv merge asa service menu se intra in meniu si se apasa tasta Q.View de 5 ori, dar eu am Longer si cu txt copiat de pe o tel. originala, si nu mai stiu daca am salvat si tasta Q.View, am apasat pe toate de 5 ori si nimic, incerc si cu menu 6483

Link spre comentariu

eu cand jonglam bv-ul ,puneam semireglabili de test sau chiar permanent unde era cazul,daca trebuie marita valoarea puneam o rezistenta mai mare si semireglabil peste,sau direct semireglabil cand valoarea trebuia mai mica ,dar acum nu as mai face,nu am satisfactie la un crt

Link spre comentariu

Am incercat si cu menu 6483, menu 901, meniu 8500 si nimic, daca am micsorat rezistenta de reactie nu trebuia sa se mareasca si in partea de jos? sa marit doar in partea de sus, in partea de jos a ramas la fel 

Acum 1 minut, iuliantv a spus:

eu cand jonglam bv-ul ,puneam semireglabili de test sau chiar permanent unde era cazul,daca trebuie marita valoarea puneam o rezistenta mai mare si semireglabil peste,sau direct semireglabil cand valoarea trebuia mai mica ,dar acum nu as mai face,nu am satisfactie la un crt

In partea de jos nu am reusit sa dau imaginea doar cu 1cm atat mai mult nu vrea

Link spre comentariu

Am incercat cu rezistente reglabile pe pinul 1 si pinul 7 si am decuplat pe rand R636 si R639 si merge un pic mai jos imaginea cu 1cm , mai jos nu am putut sa o reglez, in sus se regleaza perfect, deci procesor kaput, am pus osciloscopul pe iesirea de la procesor si una scoate semnal mai slab, are cineva un procesor bun? sau o placa, este a unei batrane la care este clienta fidela si vrea sa repare acest tv , altfel nu ma complicam asa mult, cine are proc sau placa sa ma anunte, multumesc tuturor pentru ajutor

Link spre comentariu

Florine =Vezi si rezistenta din pin 57 ieșire semnal V Guard -R644 .

Intre TDA... si final cadre sunt 3 circuite de comandă ,verifica componentele intre TDA si final cadre ,verifica  si  componentele  intre procesor si pin 5 final cadre eu  cred  ca acest semnal  este  pentru dimensiune  vertical.

O zi cu realizări  va doresc.

Link spre comentariu

R644 este buna, daca scot rezistenta R644 face la fel, nu trebuia sa se cunoasca ceva? circuitele VDRA si VDRB sunt ok de la proc. pana la final cadre, trebuie sa mai verific circuitul V-Guard de la proc pana la final cadre, astazi ma ocup, ieri l-am mai dat deoparte ca am avut altele de rezolvat, sunt cam aglomerat in acest timp

Link spre comentariu
Acum 12 ore, tehtronics a spus:

Cu acest dump face la fel ca originalul

Acum 3 ore, vizicon a spus:

Florine =Vezi si rezistenta din pin 57 ieșire semnal V Guard -R644 .

Intre TDA... si final cadre sunt 3 circuite de comandă ,verifica componentele intre TDA si final cadre ,verifica  si  componentele  intre procesor si pin 5 final cadre eu  cred  ca acest semnal  este  pentru dimensiune  vertical.

O zi cu realizări  va doresc.

Am verificat si acest circuit V-Guard de la proc. pana la final cadre si este ok circuitul, piesele ok pe toate cele 3 circuite, deci procesor kaput

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări