iuliantv Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 menu 6483 ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acet tv merge asa service menu se intra in meniu si se apasa tasta Q.View de 5 ori, dar eu am Longer si cu txt copiat de pe o tel. originala, si nu mai stiu daca am salvat si tasta Q.View, am apasat pe toate de 5 ori si nimic, incerc si cu menu 6483 Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 eu cand jonglam bv-ul ,puneam semireglabili de test sau chiar permanent unde era cazul,daca trebuie marita valoarea puneam o rezistenta mai mare si semireglabil peste,sau direct semireglabil cand valoarea trebuia mai mica ,dar acum nu as mai face,nu am satisfactie la un crt Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Am incercat si cu menu 6483, menu 901, meniu 8500 si nimic, daca am micsorat rezistenta de reactie nu trebuia sa se mareasca si in partea de jos? sa marit doar in partea de sus, in partea de jos a ramas la fel Acum 1 minut, iuliantv a spus: eu cand jonglam bv-ul ,puneam semireglabili de test sau chiar permanent unde era cazul,daca trebuie marita valoarea puneam o rezistenta mai mare si semireglabil peste,sau direct semireglabil cand valoarea trebuia mai mica ,dar acum nu as mai face,nu am satisfactie la un crt In partea de jos nu am reusit sa dau imaginea doar cu 1cm atat mai mult nu vrea Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 citez ,,Aproape toate KKY-267, vandute la noi cu aspect original si made in china, butonul TV/AV face functia Q.VIEW.,, deci poate merge cu tv.av in loc de q.view Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Am incercat cu rezistente reglabile pe pinul 1 si pinul 7 si am decuplat pe rand R636 si R639 si merge un pic mai jos imaginea cu 1cm , mai jos nu am putut sa o reglez, in sus se regleaza perfect, deci procesor kaput, am pus osciloscopul pe iesirea de la procesor si una scoate semnal mai slab, are cineva un procesor bun? sau o placa, este a unei batrane la care este clienta fidela si vrea sa repare acest tv , altfel nu ma complicam asa mult, cine are proc sau placa sa ma anunte, multumesc tuturor pentru ajutor Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 o poza cu placa,chiar si una identica culeasa de net si sa vad maine ce mai am prin ,,depozit,, Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 ok.maine dupa amiaza caut si daca e ,trimit ,vineri,oricum vorbim in privat daca e sa gasesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Ok multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Incearca cu acest dump ... Vortex+VTVN21K1_chassis+35012005-EK+Rev-00_24C16WP.rar Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Ok multumesc, incerc maine ca acum am alceva pe masa de lucru Link spre comentariu
vizicon Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Florine =Vezi si rezistenta din pin 57 ieșire semnal V Guard -R644 . Intre TDA... si final cadre sunt 3 circuite de comandă ,verifica componentele intre TDA si final cadre ,verifica si componentele intre procesor si pin 5 final cadre eu cred ca acest semnal este pentru dimensiune vertical. O zi cu realizări va doresc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 R644 este buna, daca scot rezistenta R644 face la fel, nu trebuia sa se cunoasca ceva? circuitele VDRA si VDRB sunt ok de la proc. pana la final cadre, trebuie sa mai verific circuitul V-Guard de la proc pana la final cadre, astazi ma ocup, ieri l-am mai dat deoparte ca am avut altele de rezolvat, sunt cam aglomerat in acest timp Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Acum 12 ore, tehtronics a spus: Incearca cu acest dump ... Vortex+VTVN21K1_chassis+35012005-EK+Rev-00_24C16WP.rarPotrivire informație... Cu acest dump face la fel ca originalul Acum 3 ore, vizicon a spus: Florine =Vezi si rezistenta din pin 57 ieșire semnal V Guard -R644 . Intre TDA... si final cadre sunt 3 circuite de comandă ,verifica componentele intre TDA si final cadre ,verifica si componentele intre procesor si pin 5 final cadre eu cred ca acest semnal este pentru dimensiune vertical. O zi cu realizări va doresc. Am verificat si acest circuit V-Guard de la proc. pana la final cadre si este ok circuitul, piesele ok pe toate cele 3 circuite, deci procesor kaput Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum