codrin Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 va salut!am nevoie de un dump ptr acest tv cu procesorul TDA11126H1/N2/3nu m-am lamurit ce sasiu este . MULTUMESC! Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Gasiti dump-ul aici Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Am si eu nevoie de acest dump, se mai poate posta? multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Defectul este ca cel din pozele de mai jos Dumpul original Cu Dump de la Vortex VTVN14K1 proc TDA11126H-N2-3, cu acest dump apare imaginea, este clara dar este stransa, in poza nu se vede clar ca este de la telefon, as avea nevoie si de schema, pe net nu am gasit nimic, este posibil sa fie si ceva defect HW nu numai SW, poate a mai intalnit cineva acest defect Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 https://elektrotanya.com/vox_k21ek311q-g_j2133_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 (editat) dump https://www.electronica-pt.com/esquema/firmware/tv-dumps/other/vox-j2133-56033/ nu e bv-ul ala la care se usuca un c-ul de 1-10mf , nu a,am stat sa verific scheme Editat Septembrie 7, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Va multumesc, schema o gasisem si eu intre timp, ramane sa pun dumpul si sa verific sa vad ce si cum si revin, BV pare a fi in regula, tot pe la procesor este ceva de nu deschide imaginea, daca nu este din dump atunci procesor caput daca nu are un cond cu defect pe langa el Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 18 minute, Florinel TV a spus: Va multumesc, schema o gasisem si eu intre timp, ramane sa pun dumpul si sa verific sa vad ce si cum si revin, BV pare a fi in regula, tot pe la procesor este ceva de nu deschide imaginea, daca nu este din dump atunci procesor caput daca nu are un cond cu defect pe langa el cred ca se poate pacali sa desfasoare imaginea ,cu ajustari ceva valori rezistenta in bv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Cu dumpul de la colegu iulian face la fel ca cel original, am micsorat rezistenta de reactie si se desfasoara imaginea in partea de sus complet , dar in partea de jos ffoarte putin, deci in partea de jos nu reusesc sa o maresc orice as face Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Probabil ai ceva defect în BV. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Am jonglat cu rezistentele R444 si R441 si tot in sus urca imaginea de la mijloc, in jos nu coboara, cand pun generatorul pe 50Hz de la rezistentele R636 , R639 cu ele decuplate se mareste imaginea pe toata suprafata, deci BV ar fi in regula, cred ca procesorul este cu probleme, dar mai verific poate m-ia scapat ceva Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Atunci procesorul nu regleaza liniaritatea. Link spre comentariu
vizicon Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 1 oră în urmă, dan cod a spus: Atunci procesorul nu regleaza liniaritatea. Dar si dimensiunea ,eu am avut așa ceva de mult si am găsit o rezistentă cu valoare mărită din pin TDA ........ nu mai rețin ce tip era ,practic sunt 2 pini la TDA care pleacă semnale pentru etajul BV. Nu am schema sa pot menționa pini si circuitul care trebuie verificat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 2 minute, vizicon a spus: Dar si dimensiunea ,eu am avut așa ceva de mult si am găsit o rezistentă cu valoare mărită din pin TDA ........ nu mai rețin ce tip era ,practic sunt 2 pini la TDA care pleacă semnale pentru etajul BV. Nu am schema sa pot menționa pini si circuitul care trebuie verificat. Asta este schema, seamana dar piesele sunt cu alte valori La 07.09.2021 la 10:24, dan-a2 a spus: https://elektrotanya.com/vox_k21ek311q-g_j2133_sch.pdf/download.html 1 oră în urmă, dan cod a spus: Atunci procesorul nu regleaza liniaritatea. Asa cred si eu, am scos R639 si imaginea se urca de la miloc in sus trece peste, am scos R636 si imaginea coboara un pic mai jos, dar nu de tot ca cand scot R639 In BV am verifiat tot ca nu sunt asa multe piese, finalul l-am inlocuit cu unul bun verificat, la fel nimic, acum ramane sa intru in service sa vad daca regleaza ceva Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Nu pot intra in service ca nu am telecomanda originala, am incercat cu Longer dar nu vrea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum