Vizitator maha90mihai Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 salut baieti,am un z5500 si conectat prin optic sau rca e tot mort..nu se aude nimicl-am luat de la cineva cu defectul " caraie sistemul "la mine nu se aude nimic.consola centrala se aprinde, merg toate functiile e ok.wooferul nu zice nimic...am desfacut statia de pe spatele wooferului dar ars nu are nimic la prima vedere, condensatorii nu sunt umflati, poate e 1-2 dezlipiti dar nu pot sa vad foarte bine acum...ce sa verific?stie cineva din buc sa se uite la el? Link spre comentariu
Vizitator adyto Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 vezi ca are sigurante termice in traful toroidal.sunt arse.punele in scurt pur si simplu.e un pic de munca dar merita.succes... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Nu au nimic siguranţele trafo din moment ce consola funcţionează (sursa de +5V e pe radiatorul cu cele 7 TDA7294). Verifică alimentarea finalelor (circa +/-35V) şi speră să nu fie arse unele din ele, în special cele montate în punte ptr diful de joase. Ar mai fi o posibilitate, consola să fie totuşi defectă (se întîmplă des) şi să nu comande ieşirea din mut a amplifurilor, deşi afişează diverse funcţii. O poţi verifica cu alt sistem Z5500. Link spre comentariu
Vizitator maha90mihai Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 da o sa incerc cu o alta consola, si poate pe scurt imi explicati mai pe clar ce mi ati spus voi:)va multumesc:) Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Păi, mai clar de atît nu se poate, e totuşi un forum ptr electronişti. Link spre comentariu
Vizitator maha90mihai Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 aici ai dreptate:)...dar trebuie sa mi repar si eu sistemul nu?e cineva din bucuresti care-l poate controla sau chiar repara?un pret pentru manopera si un timp daca se incumeta cineva:) Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Incearca aici , http://www.sistec.ro/contact.php , dar nu iti garantez ca te mai pot ajuta . Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Mie mi-au ajuns două bucăţi pe care le-am reparat, nu aş mai vrea să am de a face cu aşa ceva, e construit anti-depanare. Link spre comentariu
Vizitator maha90mihai Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 merg maine la cineva sa vedem ce aflu :)sper sa il pot repara:( Link spre comentariu
Vizitator maha90mihai Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 GATA..REPARAT DACA AS PUTEA ZICE ASA...SE PARE CA AM PROBLEME CU 2 SATELITI :)DACA ARE CINEVA DE VANZARE 2 SATELITI, mihai.badalau ID Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum