MDshelll Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Salut, am o mica problema cu un laptop pe care l-am cumparat zilele trecute, mi se pare ca se vede mai rau decat pe calculatorul care l-am folosit inainte. Mai rau inteleg prin faptul ca e mai obositor pt ochi, si pt cap. Calculatorul anterior era un desktop cu placa video GeForce FX5200 de 128 mega + monitor CRT cu refresh la 80 hz. Laptopul actual este un MSI CR620, cu placa video incorporata de 64mega, monitor default TFT si refresh la 60 Hz. Este normal sa se intample asa? S-au este ceva problema la el? Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Va salut ! Ce laptop ati cumparat,adica marca modelul si la ce pret la-ti luat,dar lumina,contrastul sunt reglate bine la el ?Asteptam ! Link spre comentariu
MDshelll Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Laptopul actual este un MSI CR620 am scris ce laptop este Lumina, contrastul le-am tot reglat dar probabil ca mi se pare mie ca se vede mai ciudat, cu cat stau mai mult pe el stau apoi intru pe desktop e dezastru nu pot sta nici 10 minute pe el probabil ca mi se pare mie ca se vede mai ciudat pe laptop, am tot reinstalat placa video dar tot la fel se vede. Cred ca ochii mei sunt formati deocamdata pt desktop asta o fi problema:D Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Eu asi zice ca sa-i faceti niste poze la desktop si sa le atasati pe forum,pentru ca asa vedem si noi mai clar cu se vede .Dar acest laptop este nou sau la-ti luat la second hand,pentru ca mie mi se pare placa video mica rau ?Pe acest laptop al dvs nu mai scrie si 043XEU,adica cum ar fi : MSI CR620-043XEU. Asteptam !! Link spre comentariu
MDshelll Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 de aici l-am cumparat, http://www.intend.ro/notebook-msi-15-6-cr620-618xeu/ este nou. Are placa video de 64 da.. Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Verificati si rezolutiile setate (din cele posibile) la cele doua ecrane. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Mariti frecventa de refresh, este posibil sa fiti printre putinii cu sensibilitate la asa ceva. Noile TFT-uri sunt la fel de rapide ca si un CRT si daca este reglat pe luminozitate maxima poate produce efectul de care mentionati. O intrebare aditionala: puteti sa stati intr-o camera in care exista iluminare cu tub fluorescent de 40W (36W) intr-o lampa cu drosel clasic si nu din cele electronice? sau macar sesizati ca deranjanta pulsatia luminii unei asemenea lampi?Subscriu si eu la varianta cu poza la care mai adaug o mica completare. Faceti poza la ecranul CRT al calculatorului vechi si apoi la ecranul laptop-ului, cu aceleasi setari ale camerei foto si de la aceeasi distanta de ecran, asa veti avea un termen de comparatie. Link spre comentariu
MDshelll Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Hmm in momentul de fate nu detin o camera foto, dar lega de refresh m-am uitat prin setari si singura optiune de refresh este 60 Hz, altceva nimic Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Nu cred ca la un laptop ai doar acea optiune... Cred ca driverul placii video ori este cel generic ori are incompatibilitati cu placa video existenta. Sau, la fel de bine nu poate recunoaste display-ul si trece automat in modul de 60Hz. Link spre comentariu
adrianme45 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 faceti update la ultima versiune de bios de pe siteul MSI.procedati exact ca in instructiuni.setati rezolutia la 1366/768 refreshul la 60hz.updateul de bios este tocmai pentru partea de video,memoria pentru video este alocata in mod dinamic.succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum