mircea626 Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 are cineva dintre voi asa ceva?tocmai am cumparat aceasta bijuterie(parerea mea)si as vrea sa aud niste opinii de la cei care-l cunosceu sint fff. multumit de calitatea pozelor.m-ar interesa sa cumpar niste filtre pt el.si un parasolar Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 pune caracteristici si poze facute cu ea aici Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 10, 2006 Autor Partajează Postat Martie 10, 2006 http://www.hp945.com/ revin cu poze Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 10, 2006 Autor Partajează Postat Martie 10, 2006 http://www.photo-inside.com/index.php?m ... horID=1141 niste poze facute cu acest aparat.prelucrate.fanik e mostenitorul cu care ma mindresc :supz: Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 .....uite ,nishte poze aici facute cu un astfel de aparat Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 6, 2006 Autor Partajează Postat Mai 6, 2006 iata ce am reusit sa fac si eu dupa multe incercari de incepator sadea Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 hmm, ai grija ca apare rugina )ce a ajuns picatura asta, tema de studiu pentru fotografii amatori , adica noi :supz: Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 6, 2006 Autor Partajează Postat Mai 6, 2006 hmm, ai grija ca apare rugina ) [/qoute] pai asta am vrut sa surprind,ce credeai? :snakeman: Link spre comentariu
Seppy Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 sunt si eu posesorul acestei camere. am facut cu ea deja peste 4000 de poze si sunt foarte multumit de ea ,singurul "impediment"ar fi consumul relativ mare de curent,cel putin comparativ cu alte modele Hp dar la calitate si caracteristicile optice nu am nimic de reprosat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum