Vizitator xwing Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 http://circuits.blog.rs/blog/circuits/m ... zer,DORESC MINIM DOUA SETURI DE CABLAJE,UN PRET,VA ROG.CU STIMA. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 xwing ai MP.. si ceva poze cu niste cablaje ptr ady_pop44 ,cum ar fi ceva ceas si un girofar cu LED-uri: Link spre comentariu
carageae Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Am trimis aseara un mp...se pot face cablajele acelea? Astept un raspuns...daca sunteti ocupat vorbesc cu altcineva si colaboram cu alta ocazie... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Revin cu un Update la anunt: Comanda minima de cablaje e de 50 ron fara posta . Plata se face in avans in cont . Fisierele acceptate sunt pdf in scara 1 la 1 cu mentiunea partii care vine spre fata si verso , ca sa evitam discutiile oglinda sau nu in oglinda .. La cablajele dublu strat se adauga cate un cm la lungime si latime in plus , acel centimetru in "plus" este pentru centrare . de asemenea si la simplu strat se adauga 0,5 cm pe lungime si latime ptr masinaria de corodat . Cine nu are decat schema si doreste proiectarea ,aceasta se face asa: 1ron/cm patrat ptr simplu placat , si 2 ron ptr dublu placat (cine face proiectare stie cat e de muncit) .. Link spre comentariu
costel32 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Realizez cablaje imprimate cu metoda foto ,de diferite dimensiuni ,inclusiv dimensiuni mari (usor mai mari decat formatul A4) ; la cerere fac si proiectarea.. suportul este sticlotextolit FR4. tot la cerere pot face si gaurirea cablajelor..salut!ma puteti ajuta cu cablajul schemei de mai sus.trimiteti cablajul la scara 1:1 la adresa [email protected] restul a descurc.va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Aramis Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Buna, s-ar putea realiza un cablaj ca cel de aici? https://sites.google.com/site/quasisdiy ... r-supplies power supply layout small multumesc Link spre comentariu
nik6868 Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Am vorbit acum o cca.o saptamana pt un cablaj de gard electric si de atunci nu am mai primit niciun raspuns.V-am lasat mesaje in pm dar se pare ca aveti casuta plina.Ma intereseaza cablajul sau kitt-ul montat la pretul pe care mi l-ati spus in ultima discutie.Spuneti-mi daca mai este valabil anuntul si cum procedam! Link spre comentariu
emilianix Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Revin cu cateva informatii pe care le-am omis in antetul subiectului , ca de exemplu pretul este de 0.3 Ron cablaj simplu placat si 0.5 Ron cablaj dublu placat .. trecerile metalizate nu le fac deoarece este mult prea scump.. Salut,as dori sa stiu pentru un cablaj 25x25cm simplu placat fara gauri un pret.Multumesc Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Revin cu cateva informatii pe care le-am omis in antetul subiectului , ca de exemplu pretul este de 0.3 Ron cablaj simplu placat si 0.5 Ron cablaj dublu placat .. trecerile metalizate nu le fac deoarece este mult prea scump.. Salut,as dori sa stiu pentru un cablaj 25x25cm simplu placat fara gauri un pret.Multumesc Ai MP emilianix Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Salut, ma intereseaza si pe mine un pret pentru:45 buc. pcb, simpla fata, am eu layoutul in format vectorial, cu gauri pt. componente, gauri pt 4 suruburi in colturi, colturile taiate. Si foarte important: un timp maxim de realizare, daca iti dau formatul sa zicem luni. Multumesc. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2013 Salut, ma intereseaza si pe mine un pret pentru:45 buc. pcb, simpla fata, am eu layoutul in format vectorial, cu gauri pt. componente, gauri pt 4 suruburi in colturi, colturile taiate. Si foarte important: un timp maxim de realizare, daca iti dau formatul sa zicem luni. Multumesc.Ai PM Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Alte cablajele pe sticlotextolit FR4 cu capsule SO8 si alte SMD-uri respectiv THT-uri .. Link spre comentariu
Vizitator denwer74 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 sal,am si eu nevoie de cablajul asta,se poate?,gaurirea o fac eu http://www.electronica.nano-net.ro/sche ... 2_0002.gif Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Alte cablajele pe sticlotextolit FR4 cu capsule SO8 si alte SMD-uri respectiv THT-uri .. UP !!! pret de criza 0,3 ron /cm patrat ... Link spre comentariu
Vizitator radio_blanck Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 DATE CONTACT ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum