Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate (met. foto) in timpul liber

wally_gatter

Postări Recomandate

• Răspunsuri 122
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

65

• bobo

4

• adrian250786

3

• rosmarin

3

Revin cu un Update la anunt: Comanda minima de cablaje e de 50 ron fara posta . Plata se face in avans in cont . Fisierele acceptate sunt pdf in scara 1 la 1 cu mentiunea partii care vine spre fata si verso , ca sa evitam discutiile oglinda sau nu in oglinda .. La cablajele dublu strat se adauga cate un cm la lungime si latime in plus , acel centimetru in "plus" este pentru centrare . de asemenea si la simplu strat se adauga 0,5 cm pe lungime si latime ptr masinaria de corodat . Cine nu are decat schema si doreste proiectarea ,aceasta se face asa: 1ron/cm patrat ptr simplu placat , si 2 ron ptr dublu placat (cine face proiectare stie cat e de muncit) ..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Realizez cablaje imprimate cu metoda foto ,de diferite dimensiuni ,inclusiv dimensiuni mari (usor mai mari decat formatul A4) ; la cerere fac si proiectarea.. suportul este sticlotextolit FR4. tot la cerere pot face si gaurirea cablajelor..

salut!ma puteti ajuta cu cablajul schemei de mai sus.trimiteti cablajul la scara 1:1 la adresa [email protected] restul a descurc.va multumesc

post-49681-139829591499_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am vorbit acum o cca.o saptamana pt un cablaj de gard electric si de atunci nu am mai primit niciun raspuns.V-am lasat mesaje in pm dar se pare ca aveti casuta plina.Ma intereseaza cablajul sau kitt-ul montat la pretul pe care mi l-ati spus in ultima discutie.Spuneti-mi daca mai este valabil anuntul si cum procedam!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Revin cu cateva informatii pe care le-am omis in antetul subiectului , ca de exemplu pretul este de 0.3 Ron cablaj simplu placat si 0.5 Ron cablaj dublu placat .. trecerile metalizate nu le fac deoarece este mult prea scump..

Salut,as dori sa stiu pentru un cablaj 25x25cm simplu placat fara gauri un pret.Multumesc
Link spre comentariu
wally_gatter

Revin cu cateva informatii pe care le-am omis in antetul subiectului , ca de exemplu pretul este de 0.3 Ron cablaj simplu placat si 0.5 Ron cablaj dublu placat .. trecerile metalizate nu le fac deoarece este mult prea scump..

Salut,as dori sa stiu pentru un cablaj 25x25cm simplu placat fara gauri un pret.Multumesc
Ai MP emilianix :da
Link spre comentariu

Salut, ma intereseaza si pe mine un pret pentru:45 buc. pcb, simpla fata, am eu layoutul in format vectorial, cu gauri pt. componente, gauri pt 4 suruburi in colturi, colturile taiate. Si foarte important: un timp maxim de realizare, daca iti dau formatul sa zicem luni. Multumesc.

Link spre comentariu
wally_gatter

Salut, ma intereseaza si pe mine un pret pentru:45 buc. pcb, simpla fata, am eu layoutul in format vectorial, cu gauri pt. componente, gauri pt 4 suruburi in colturi, colturile taiate. Si foarte important: un timp maxim de realizare, daca iti dau formatul sa zicem luni. Multumesc.

Ai PM :da
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări