ionut8312 Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Ma intereseaza si pe mine cablajul asta,este al unui amplificator auto,si are 38X13 cm ,este dublu strat daca se poate astept mp cu pretul pt 2 buc Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 am primit cablajele pt tester trafo linii.sunt foarte bine lucrate,foarte multumit chiar daca a durat cam mult. a durat din cauza ca am uitat sa-mi salvez mesajele si s-au sters automat si am pierdut numarul de cablaje si nu mai stiam si cui i le trebuie.. ionut8312 ai PM Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Ma intereseaza si pe mine cablajul asta,este al unui amplificator auto,si are 38X13 cm ,este dublu strat daca se poate astept mp cu pretul pt 2 buc Cum nu ai mai revenit cu telefonul , o sa-ti las acilea un mic calcul , ziceai ca doresti doua cablaje de 38x13 cm dublu placat.. asa , o bucata , are suprafata de 494 cm patratio la 0.5 ron (pret de dublu placat) rezulta 247 ron , 2 bucati rezulta un pret de 494 ron... dimensiunile sunt mari , dar problema este migala filmului , care se printeaza doar in A4 , deci vin doua filme pe fata si doua pe dos , fiecare trebuie aliniate perfect si unul fata de altul si spatele fata de partea de sus ... sincer , este o misiune cam grea , fabrica il face la pret dublu , clar .. Link spre comentariu
znecula Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Va rog sa-mi comunicati un pret si termenul in care imi puteti executa aceste pcb-uri.Cate unul din fiecare.Stima. USB aa.pdf Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Userul care are indicativul YO9IRF e rugat sa ma contacteze de urgenta pe privat pentru a-i putea expedia cablajul .. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Ceva generatoare de ultrasunete cu PIC pentru indepartat soareci si tantari : Link spre comentariu
Jhn Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Va salut ma intereseaza un pret la cele doua cablaje cu transport inclus posta rom.Dimensiuni 80x50,si 65x50,nu va grabesc cu ele,deoarece trebuie sa comand piesele. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 @ Jhn , pentru tester am 3 cablaje gata realizate. Arata asa: Link spre comentariu
ionel sm Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Ma mai intereseaza si pe mine o placuta de tester si daca puteti sa-mi faceti una de aicihttp://www.anatekcorp.com/BLUErt.pdf si intre timp caut schema unui alimentator cu tensiune reglabila cu protectie la scurtcircuit.http://www.electronics-lab.com/projects/power/003/index.html Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Ceva placi mai mari de alimentari amplificator de putere : Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Si un reflector cu LED-uri IR pentru camere cu vedere nocturna , Nerevendicat de cel ce l-a comandat Link spre comentariu
marcellino Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Salut! un pret pt acest cablaj Sprint-Layout 5.0 - [C__Program Files (x86)_Sprint-Layout50_C5200V2 PCB.LAY].pdf Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Mai am 3 cablaje tester K7205 disponibile.. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 @ Jhn , pentru tester am 3 cablaje gata realizate. Arata asa: se dau la schimb pe o sursa de PC cat mai silentioasa , de preferinta cu alimentare SATA (350 -450 W reali) ,nu neaparat noua.. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 @ Jhn , pentru tester am 3 cablaje gata realizate. Arata asa: se dau la schimb pe o sursa de PC cat mai silentioasa , de preferinta cu alimentare SATA (350 -450 W reali) ,nu neaparat noua.. Valabil !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum