Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate (met. foto) in timpul liber

wally_gatter

Postări Recomandate

• Răspunsuri 122
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

65

• bobo

4

• adrian250786

3

• rosmarin

3

am primit cablajele pt tester trafo linii.sunt foarte bine lucrate,foarte multumit chiar daca a durat cam mult. :aplauze

a durat din cauza ca am uitat sa-mi salvez mesajele si s-au sters automat si am pierdut numarul de cablaje si nu mai stiam si cui i le trebuie.. :jytuiyu ionut8312 ai PM :da
Link spre comentariu

Ma intereseaza si pe mine cablajul asta,este al unui amplificator auto,si are 38X13 cm ,este dublu strat daca se poate astept mp cu pretul pt 2 buc

Cum nu ai mai revenit cu telefonul , o sa-ti las acilea un mic calcul , ziceai ca doresti doua cablaje de 38x13 cm dublu placat.. asa , o bucata , are suprafata de 494 cm patratio la 0.5 ron (pret de dublu placat) rezulta 247 ron , 2 bucati rezulta un pret de 494 ron... dimensiunile sunt mari , dar problema este migala filmului , care se printeaza doar in A4 , deci vin doua filme pe fata si doua pe dos , fiecare trebuie aliniate perfect si unul fata de altul si spatele fata de partea de sus ... sincer , este o misiune cam grea , fabrica il face la pret dublu , clar :da ..
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

@ Jhn , pentru tester am 3 cablaje gata realizate. Arata asa:

Posted Image

se dau la schimb pe o sursa de PC cat mai silentioasa , de preferinta cu alimentare SATA (350 -450 W reali) ,nu neaparat noua.. :da
Link spre comentariu

@ Jhn , pentru tester am 3 cablaje gata realizate. Arata asa:

Posted Image

se dau la schimb pe o sursa de PC cat mai silentioasa , de preferinta cu alimentare SATA (350 -450 W reali) ,nu neaparat noua.. :da

Valabil !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări