Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate (met. foto) in timpul liber

wally_gatter

Postări Recomandate

Realizez cablaje imprimate cu metoda foto ,de diferite dimensiuni ,inclusiv dimensiuni mari (usor mai mari decat formatul A4) ; la cerere fac si proiectarea.. suportul este sticlotextolit FR4. tot la cerere pot face si gaurirea cablajelor..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 122
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

65

• bobo

4

• adrian250786

3

• rosmarin

3

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Realizez cablaje imprimate cu metoda foto ,de diferite dimensiuni ,inclusiv dimensiuni mari (usor mai mari decat formatul A4) ; la cerere fac si proiectarea.. suportul este sticlotextolit FR4. tot la cerere pot face si gaurirea cablajelor..

Link spre comentariu

Atasez cateva imagini (rezolutia e cam slabuta ,aparatul era de doar 2megapixelasi) cu AV1000 inainte sa fie umplut cu cositor de catre ComponentePC :rade:

post-29958-139829379567_thumb.jpg

post-29958-139829379572_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
wally_gatter

Revin cu cateva informatii pe care le-am omis in antetul subiectului , ca de exemplu pretul este de 0.3 Ron cablaj simplu placat si 0.5 Ron cablaj dublu placat .. trecerile metalizate nu le fac deoarece este mult prea scump..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
wally_gatter

Era cineva de pe forum caruia ii trebuiau doua cablaje cu TDA7375 , dar am uitat cine este :jytuiyu .. Daca cumva isi aduce aminte.. Cablajele sunt deja "pe vine" , doua bucati amplificator 2.1 cu TDA7375

Link spre comentariu

Da dom`Vali ,sunt in continuare interesat( Romicap) de doua cablaje TDA 7375 schema datasheet dar depinde si de pret;Platesc 20lei /buc,gaurite si trimit si o sticla de tuica naturala la treaba asta,bineinteles sa fiti si Dvs. de acord...Multumesc anticipat, cu stima(stiu ca face mai mult ,dar, pe vremea asta e cam greu cu banii !!!)

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări