wally_gatter Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Realizez cablaje imprimate cu metoda foto ,de diferite dimensiuni ,inclusiv dimensiuni mari (usor mai mari decat formatul A4) ; la cerere fac si proiectarea.. suportul este sticlotextolit FR4. tot la cerere pot face si gaurirea cablajelor.. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Recomand si eu serviciile domnului wally_gatter. Mi-a reproiectat AV1000. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Cam asa ceva, cu 1 kg de fludor pe ele : http://i40.tinypic.com/d43h2.jpg Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Am nevoie de acest cablaj : http://www.flippers.com/pdfs/k7205.pdf Rog p.m. daca se poate !! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Realizez cablaje imprimate cu metoda foto ,de diferite dimensiuni ,inclusiv dimensiuni mari (usor mai mari decat formatul A4) ; la cerere fac si proiectarea.. suportul este sticlotextolit FR4. tot la cerere pot face si gaurirea cablajelor.. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Realizez cablaje imprimate cu metoda foto ,de diferite dimensiuni ,inclusiv dimensiuni mari (usor mai mari decat formatul A4) ; la cerere fac si proiectarea.. suportul este sticlotextolit FR4. tot la cerere pot face si gaurirea cablajelor.. Atasez cateva imagini (rezolutia e cam slabuta ,aparatul era de doar 2megapixelasi) cu AV1000 inainte sa fie umplut cu cositor de catre ComponentePC Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Salut Vreau si eu 2 cablaje negaurite , vreau sa stiu cat ma costa cu tot cu transport prin Posta Romana , sunt din Bucuresti. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 un cablaj de amplificator 250wati Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Revin cu cateva informatii pe care le-am omis in antetul subiectului , ca de exemplu pretul este de 0.3 Ron cablaj simplu placat si 0.5 Ron cablaj dublu placat .. trecerile metalizate nu le fac deoarece este mult prea scump.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Am apelat la serviciile userului @wally_gatter si sant foarte multumit de proiectarea si realizarea cablajului. Il recomand cu toata increderea !! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Era cineva de pe forum caruia ii trebuiau doua cablaje cu TDA7375 , dar am uitat cine este .. Daca cumva isi aduce aminte.. Cablajele sunt deja "pe vine" , doua bucati amplificator 2.1 cu TDA7375 Link spre comentariu
romicap Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Da dom`Vali ,sunt in continuare interesat( Romicap) de doua cablaje TDA 7375 schema datasheet dar depinde si de pret;Platesc 20lei /buc,gaurite si trimit si o sticla de tuica naturala la treaba asta,bineinteles sa fiti si Dvs. de acord...Multumesc anticipat, cu stima(stiu ca face mai mult ,dar, pe vremea asta e cam greu cu banii !!!) Link spre comentariu
flancfuster Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 As dori sa aflu un pret pentru realizarea unui cablaj marime 77x31 mm, cu solder mask. Proiectul este facut in Sprint-Layout.Multumesc Link spre comentariu
iirin Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 ma intereseaza 10 cablaje de facut dupa altul identic dar cu piesele lip[ite pe el...platesc dublu! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2012 ma intereseaza 10 cablaje de facut dupa altul identic dar cu piesele lip[ite pe el...platesc dublu! Ai PM Link spre comentariu
Postări Recomandate