Vizitator Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 ...2. Introduci bucsile prin presare si apoi le alezezi pe amandoua dintr-o trecere...Varianta 2, nu are aplicabilitate din cauza lipsei de interschimbabilitate a bucselor. Adica, daca scoti o bucsa si o presezi din nou, sau daca executi o alta cu care o inlocuiesti pe cea veche, vei modifica tot lantul de cote stabilit la prima prelucrare. Link spre comentariu
Dan57 Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Dupa cum am inteles nu prea ai cele necesare lucrarii dorite de tine asa ca incerc sa te indrept catre o solutie mai usoara. Dupa realizarea bucselor ai probleme in fixarea lor din aluminiu. Neavand posibilitatea unor gauri foarte precise in aluminiu te sfatuiesc sa incerci lipirea efectiva a bucselor in piesa de aluminiu care poate fi gaurita si putin mai lejer. Exista o solutie care se numeste Rapid si este facuta special pentru metale. Eu o folosesc cu succes pentru piesele care nu se incalzesc prea mult (solutia se aplica la cald) iar rezistenta este destul de mare. P.S. Solutia am luat-o de la Bricostore. Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 De randalinare nu ati auzit?(introducerea lagarului randalinat ) Aceasta metoda este foarte folosita in sistemele de usi automate.(lagare introduse in profile din aluminiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum