Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru audio cu protectie cu bec

Vizitator marinica mihai

Postări Recomandate

Vizitator marinica mihai

am un filtru audio sal de 100 w 8 ohm.un tweeter de 30 w.ce bec trebuie sa pun?si il pun dupa tweeter sau pana in tweeter...eu ma gandeam sa il pun dupa el odata ce depaseste puterea tweeterului sa se duca puterea de peste 30 w sa trimita puterea in bec.sau daca ma insel spuneti-mi si mie cum trebuie sa fac sa nu fac vreo prostie,,,salut cu respect ;)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amassive

3

• zal

2

• djlove

1

• winner23

1

Top autori în acest subiect

De ce nu folosesti o rezistenta..? o calculezi cu ajutorul legii lui ohm si definitiei watului Becul /led etc au o rezistenta variabila si nu o sa sune bine va rog sa ma corectati daca gresescI=V/RW=V*I

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

am si eu o problema, de unde pot cumpara un bec de 12v la 25w, tocmai mi s-a ars la una din boxe si nu gasesc nicaieri... intrebarea mea e: trebuie neaparat bec, nu merge si o siguranta fuzibila si atat?

Link spre comentariu

Incearca poate gasesti la un magazin unde vand piese de scuter, acum nu stiu daca o sa aiba aceeasi forma si soclu... dar problema asta o rezolvi tu.Neaparat trebuie bec, daca pui o siguranta anulezi toata protectia, nici nu stiu cum ti-a venit ideea asta.

Link spre comentariu

multumesc de sfaturi si idei, am vorbit si cu cei de la care s-au cumparat boxele si numai pe comanda se poate aduce si e undeva la 6 euro. am sa pun un bec de 21 sa vad cum se comporta. daca nu ma multumeste am sa pun si becul de 5 in paralel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări