Vizitator marinica mihai Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 am un filtru audio sal de 100 w 8 ohm.un tweeter de 30 w.ce bec trebuie sa pun?si il pun dupa tweeter sau pana in tweeter...eu ma gandeam sa il pun dupa el odata ce depaseste puterea tweeterului sa se duca puterea de peste 30 w sa trimita puterea in bec.sau daca ma insel spuneti-mi si mie cum trebuie sa fac sa nu fac vreo prostie,,,salut cu respect ;) Link spre comentariu
winner23 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 De ce nu folosesti o rezistenta..? o calculezi cu ajutorul legii lui ohm si definitiei watului Becul /led etc au o rezistenta variabila si nu o sa sune bine va rog sa ma corectati daca gresescI=V/RW=V*I Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 nu prea inteleg eu in fine...am intrebat acel "bec"il pun dupa tweeter sau pana? Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Nu conteaza. Ceea ce intrebi tu e ca si cum ai intreba cum legi un intrerupator, inainte sau dupa bec. Cat timp este in serie cu respectivul traductor este totul ok. Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 deci nu conteaza unde il pun nu? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Ce schemă are filtrul? Că aşa nu ghiceşte nimeni. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 acel "bec"il pun dupa tweeter sau pana? Incotro "dupa"...? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Vrea să spună între dif şi masă... probabil. Link spre comentariu
amassive Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 am si eu o problema, de unde pot cumpara un bec de 12v la 25w, tocmai mi s-a ars la una din boxe si nu gasesc nicaieri... intrebarea mea e: trebuie neaparat bec, nu merge si o siguranta fuzibila si atat? Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Incearca poate gasesti la un magazin unde vand piese de scuter, acum nu stiu daca o sa aiba aceeasi forma si soclu... dar problema asta o rezolvi tu.Neaparat trebuie bec, daca pui o siguranta anulezi toata protectia, nici nu stiu cum ti-a venit ideea asta. Link spre comentariu
amassive Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 da , n-am stat sa o calculez.. prin siguranta nu mai am nicio limitare intradevar, acum merge cu un bec de 5w, dar evident se aude mult mai incet. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Cu un bec auto standard de 12 V/21 W (şi care se găseştefără probleme) va funcţiona mult mai bine decât cu cel de 5 W. Link spre comentariu
radusa Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Si daca ia un bec combinat de pozitie si semnalizare, 21W+5W, si va pune filamentele in paralel va obtine 26W, care este si mai apropiat de valoarea cautata de 25W. Link spre comentariu
amassive Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 multumesc de sfaturi si idei, am vorbit si cu cei de la care s-au cumparat boxele si numai pe comanda se poate aduce si e undeva la 6 euro. am sa pun un bec de 21 sa vad cum se comporta. daca nu ma multumeste am sa pun si becul de 5 in paralel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum