Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ventilator DC BRUSHLESS

Vizitator HDdanutHD

Postări Recomandate

Vizitator HDdanutHD

Salut! Am un ventilator DC BRUSHLESS Model: AD0912HS-A76GLDC 12vCum as putea sa-l folosesc pe post de cooler pt modem sau orice aparatura care se incalzeste?Cum as putea sal alimentez? Are 3 fire ROSU ALB NEGRU...Mersi mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlinEX

1

• 25L91N11

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai ca sa alimentezi acest ventilator iti trebuie o sursa de 12V la minim 0.3A! Borna + o legi la firul rosu, iar masa sau borna - la firul negru! ca sa folosesti ventilatorul tau pe post de cooler pentru diverse aparate, il vei fixa mecanic pe radiatorul aparatului insa nu oricum! aerul trebuie dirijat spre radiator sau componenta de racit!

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Salut! Am un ventilator DC BRUSHLESS Model: AD0912HS-A76GLDC 12vCum as putea sa-l folosesc pe post de cooler pt modem sau orice aparatura care se incalzeste?Cum as putea sal alimentez? Are 3 fire ROSU ALB NEGRU...Mersi mult!

Multumesc mult pt ajutor baieti! Se pare ca acest forum este printre cele mai bune. :aplauze
Link spre comentariu

Sursa o ai deja in calculator (12v DC/ firul galben+ si negru-(masa)) , asa ca nu ai nevoie de alta sursa...Motorul este destul de mare si trebuie sa fie fixat bine sa nu inceapa sa "topaie" prin PC.Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări