Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CE RECOMANDATI????

Vizitator gsm_dan

Postări Recomandate

asta depinde f mult de nr de persoane care trebuie acoperit, de genul de muzica, si de modul de configurarepe scurt, cred ca e cea mai avansata varianta de 15" disponibila in acest moment in Romania

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

10

• radue

2

• FIXVID

1

Top autori în acest subiect

inca o chestie:PSD2002 se gaseste de vanzare la noi fabricat de p-audio sub indicativul PA-D52 sau PA-D52S (varianta cu prindere pe horn prin infiletare)iar pretul este MULT mai mic :supz:

Link spre comentariu

daca nu ai luat inca driverele si mediile, as recomanda nici sa nu le mai ieipoti sa iei 2 drivere de 2" de la selenium, care vor face treaba mediilor si inaltelor , si o vor face infinit mai bine (mai clar, mai tare si cu o dispersie mai buna )D3300TiD3305TiD4400Tiacestea sunt unele din cele mai avansate drivere disponibile in lume (performante extreme, puteri enorme, capacitatea de a fi taiate f jos (800-1200 Hz)d4400, de exemplu este cat o minge de baschet :partyman: :smt003

Link spre comentariu

DA, si o sa iasa o boxa care se vinde pe la marii producatori cu peste 2000 euro /incintaD4400 e cel mai avansat driver produs vreodata, personal inca nu am auzit de un driver care sa inghita o putere mai mare , sa poata fi operat atat de jos, si sa urce atat de bine in frecventa (astea sunt niste target-uri aprope imposibil de atins concomitent)daca ai luat doar hornurile, vinde-le

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări