Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CE RECOMANDATI????

Vizitator gsm_dan

Postări Recomandate

Vizitator gsm_dan

Vreau sa-mi fac niste boxe 4 cai am drivere eminence psd 2002 ca medii am luat beta 8 si ca basi as vrea sa folosesc 2 difuzoare eminence kapa pro 15LF si am mai vazut nste difuzoare la aceias putere de la power audio ce este mai bine sa folosesc ca basi eminence sau power audio?sau de ce parere aveti despre selenium fata de eminence???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

10

• radue

2

• FIXVID

1

Top autori în acest subiect

Vizitator gsm_dan

vb de boxe de 4 cai, adica 2 basi, medie si driver. Adica la un pret mai mic de la selenium am rezultat mai bun fata de eminence kapapro15lf??

Link spre comentariu
Vizitator gsm_dan

OK SCUZE SUNT PE 3CAI DAR IMI SPUNETI PANA LA URMA CINEVA CE DIFURI SUNT MAI BUNE PTR ELE? SUNT LA DIMENSIUNILE ASTEA LA FEL CA LA DB-URILE ASTEA DIN POZA

Link spre comentariu

pai fa si tu niste simulari si vezi care iti convine mai mult :yawinkle: dar sa sti ca difuzoarele de la selenium si p audio sunt suparioare celor de la eminence, avand un raport calitate/pret mai bun

Link spre comentariu

vb de boxe de 4 cai, adica 2 basi, medie si driver. Adica la un pret mai mic de la selenium am rezultat mai bun fata de eminence kapapro15lf??

DAbobina la wpu1507 este de 4" fata de cea de 3" a lui kappacat e un kappa?
Link spre comentariu

e clar, nu am concurentala aplicatii de subbass ii da clasa din toate pozitiile , la aplicatii de fullrange este cam echivalent, oricum e mult mai liniar (vezi grafic)BONUS!seria WPU1507 este rezstenta la soare (UV) si apaa fost proiectat pt utilizari in medii extreme

Link spre comentariu
Vizitator gsm_dan

ms manmai convins sunt totusi 2 mil diferenta si ma las la mana mea cu eminencesper sa nu fiu dezamagit ca tre sa iau totusi 4 bucati:)eu pana acum am folosit delta12 ptr sateliti si un sal de 18 varianta pro ptr subwoofer

Link spre comentariu
Vizitator gsm_dan

ce zici o sa fac fata cu ele si cu 2 sateliti cu difuri delta 12 si drivere jbsistem in aer liber cu o putere behringer ep2500??si daca stie cineva de unde pot sa iau burete zimtat sau merge pus burete obisnuit de 1cm sau 2cm ptr interior la boxa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări