Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme laptop

Robert22

Postări Recomandate

am incercat si cu f12 pe urma cd-ul bagat face la fel

Dar ati apasat si pe tasta enter dupa ati bagat cd-ul????Daca tot nu merge inseamna ca aveti dvs ceva probleme cu laptopul .Va doresc mult succes !
da am apasat si enterva multumesc ptr sfaturi!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Robert22

18

• FLORIN IORDACHE

10

• aygun

2

• cristi71

2

Top autori în acest subiect

da vede hdd-ul am mai incercat si fara hdd si tot nu merge,am facut rost de mai multe tipuri de win dar nimic cu unele da CDBOOT:couldnt find NTLDR desi acest cd cu win booteaza cu alt leptop"sau disc read error am schimbat cd-rom ul cu unul functional si tot aceleas probleme.

Link spre comentariu

am incercat sa fac update de bios dar fara rezultate versiunea actuala este F42 am descarcat ultima versiune F54 am facut un floppy cu crisdisk am urmat pasi ptr update dupa restart am aceeasi versiune adica f42 care ar fi explicatia?

Link spre comentariu

are doua bucati de cate 512mb ambele sa fie defecte :nebunrau:

Buna seara ! Pai daca are doua memorii ram, incerca odata cu o memorie,odata cu o memorie si vedeti daca merge.Succes !!
Link spre comentariu

Dar cu un alt hdd-u sau cu un alt cd-u cu sistemul de operare ati incercat ?Cum ar fi xp sp3,vista,win 7. Multa bafta !!!O seara buna va doresc !!!

Link spre comentariu

am incercat si cu alt hdd si cu alt cd-rom si cd-uri vista xp win7 mai multe variante si tot la fel sa vad daca reusesc sa fac rost de alti rami poate sunt defecte ele nu stiu

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări