Robert22 Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 am incercat si cu f12 pe urma cd-ul bagat face la felDar ati apasat si pe tasta enter dupa ati bagat cd-ul????Daca tot nu merge inseamna ca aveti dvs ceva probleme cu laptopul .Va doresc mult succes !da am apasat si enterva multumesc ptr sfaturi! Link spre comentariu
Robert22 Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 alte solutii?bios update? Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 vede hdd in bios? ia incercati sa booteze fara hdd. ia vedeti merge? ( scoateti hardul) Link spre comentariu
Robert22 Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 da vede hdd-ul am mai incercat si fara hdd si tot nu merge,am facut rost de mai multe tipuri de win dar nimic cu unele da CDBOOT:couldnt find NTLDR desi acest cd cu win booteaza cu alt leptop"sau disc read error am schimbat cd-rom ul cu unul functional si tot aceleas probleme. Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 aveti hdd defect. asta e parerea mea. cu altul a ti incercat? Link spre comentariu
Robert22 Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 da am incercat cu altul,hdd-ul este bun functioneaza in alt leptop Link spre comentariu
Robert22 Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 am incercat sa fac update de bios dar fara rezultate versiunea actuala este F42 am descarcat ultima versiune F54 am facut un floppy cu crisdisk am urmat pasi ptr update dupa restart am aceeasi versiune adica f42 care ar fi explicatia? Link spre comentariu
Robert22 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 am scos bateria de bios 1zi acuma booteaza dupa formatarea hdd da blue screen memori error cu cod de multe 000000... cineva ceva idei? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Buna seara ! Eu asi incerca cu o alta memorie ram.Succes !!! Link spre comentariu
Robert22 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 are doua bucati de cate 512mb ambele sa fie defecte Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 are doua bucati de cate 512mb ambele sa fie defecte Buna seara ! Pai daca are doua memorii ram, incerca odata cu o memorie,odata cu o memorie si vedeti daca merge.Succes !! Link spre comentariu
Robert22 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 le-am incercat separat dar tot la fel aceasi eroare cam greu cu memoria sa gasesc sa incer cu altul am 3 laptop-uri cu rami diferiti Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Dar cu un alt hdd-u sau cu un alt cd-u cu sistemul de operare ati incercat ?Cum ar fi xp sp3,vista,win 7. Multa bafta !!!O seara buna va doresc !!! Link spre comentariu
Robert22 Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 am incercat si cu alt hdd si cu alt cd-rom si cd-uri vista xp win7 mai multe variante si tot la fel sa vad daca reusesc sa fac rost de alti rami poate sunt defecte ele nu stiu Link spre comentariu
Robert22 Postat Decembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2011 ce as mai putea face cu acest laptop?cum as putea sa mai incerc sa rescriu bios-ul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum