Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare pe componente

dividivus

Postări Recomandate

Mai demult am mai postat pe aceasta tema, de atunci s-au pierdut posturile, atunci asteptam sugestii pe care sa-l iau, astazi mi-au venit difuzoarele, maine o sa fie gata instalarea lor.Iata cateva fotografii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dividivus

7

• madkat

3

• Bogdi16

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

super - zi-mi doua lucruri (eventual pe mp):- cum ai facut cu plata ? - transportul il asigura ei sau curierat romanesc?merci anticipat

M-ar interesa si pe mine aceste detalii...si mai ales cum suna... :prayer: Am inteles ca maine finalizezi...Spor la treaba!
Link spre comentariu

In sfarsit le-am instalat. Am muncit 3 zile, trebuia sa am in vedere eventualua tentative de furt, asa ca a fost un pic mai complicat instalarea difuzoarelor, si nici aspectul instalarii nu a fost de neglijat. Iata rezultatul:PS:despre sunet pot sa spun ca are un bass puternic, precis, am ascultat goa care suna minunat, la Pink Floyd ai impresia ca canta in fata ta, vocea umane este clara. Per total sunt foarte multumit cu noua achizitie.

Link spre comentariu

ok - dar tweeterele sunt muuuult prea jos - eu la SuperNova am montat tweetere langa "robinetzii" de reglare a oglinzilor - si am ajuns la acea pozitie prin incercari repetate

Link spre comentariu

Pentru cea mai buna auditie tweeterele trebuie sa fie CAT MAI APROAPE de difuzoarele de bass-medii, iar directionarea lor este tot importanta. Daca te-ai uitat bine poti sa vezi ca am facut un "inel" adaptor care sunt inclinate spre ascultator, tweeterul cu adaptorul sau este inclus in acest inel facut din chit armat cu firba de sticla si furnir, iar tweeterele in adaptor se pot inca misca apx 30 grade in fiecare directie, astfel am putut regla unghiul cel mai potrivit.

Link spre comentariu

contrazice tot ce am aflat pana in ziua de azi... mai mult - eu cand am pozitionat tweeterele mele am facut repetate experimente cu pozitii diferite - si in partea de sus a bordului (la SupeRNova in zona in care sunt gaurelele de dezaburire, sau pe stalpii parbrizului... dar din motive tehnice am montat in "the next best place" - dpdv acustic - langa reglajul oglinzilorin fine - conteaza in primul rand cum suna, si cum ii place fiecaruia sa sune - si daca se poate sa nici nu zapaceasca pre amult interiorul masinii - e perfect

Link spre comentariu

Sunt total de acord cu tine. Cel mai important este ca sa fim multumiti insine de sunetul din masina noastra, ca doar nu pentru altii am bagat o groaza de bani pt muzica. Dar cu toti stim ca poate sa sune si mai bine, de asta acum ma gandesc sa schimb si subwooferul, sa mai ajustez filtrele din spate, sa .... ca asta deja a devenit pentru mine un fel de hobby, din 2002 cand am inceput cu un casetofon de ala Rally (primit cu masina din fabrica din '89, nici nu era instalat pana atunci) si niste difuzoare dintr-un casetofon pe care l-am desfacut (cred ca aveau vre-o 3 W in cel mai bun caz), si uite unde am ajuns, ca tot ce am bagat in masina sa fie mai aproape de 20 mil decat de 10 mil.Toate cele bune si auditie placuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări