Vizitator amatoru Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 salutare tuturor!am un traf cu mai multe tensiuni pe secundar si as dorii sa le pot redresa in CC si habar nu am cum...daca era una singura era alceva(cu o punte redresoare)si mult mai simplu...dar cum la asta am 4 tensiuni de iesire,sa pun 4 punti redresoare nu e deloc o varianta buna(dupa parerea mea),multumesc anticipat Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 pai nu prea ai de ales decat sa pui 4 punti. dar la ce iti trebuie toate tensiunile? Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 sa le am pentru atelier... Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Daca mai are cineva vreo idee,nu m-ar deranja sa o impartaseasca cu mine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 trebuie prezentata situatia mai exact:sant 4 infasurari diferite sau o infasurare cu 3 prizedaca este o infasurare cu prize se poate folosi o singura punte si un comutator cu 4 pozitii Link spre comentariu
winner23 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 sau se poate folosi un comutator dublu Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 trebuie prezentata situatia mai exact:sant 4 infasurari diferite sau o infasurare cu 3 prizedaca este o infasurare cu prize se poate folosi o singura punte si un comutator cu 4 pozitiiCorect!! prima oara verificati ce a spus colegul legat de secundarul trafo!!!! Link spre comentariu
winner23 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 trebuie prezentata situatia mai exact:sant 4 infasurari diferite sau o infasurare cu 3 prizedaca este o infasurare cu prize se poate folosi o singura punte si un comutator cu 4 pozitiiCorect!! prima oara verificati ce a spus colegul legat de secundarul trafo!!!!Nu ati inteles eu m-am referit in cazul in care are 4 infasurari se va folosi un comutator dublu in cazul in care are o infasurare cu mai multe prize se va folosi un comutator simplu deci in ambele cazuri circuitul se poate reduce la un comutator si o punte Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Oricum ,cine a deschis topicul....nu mai raspunde!! Asa ca ...cine stie despre ce este vorba!!! Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 are o singura infasurare.am inteles idea la care va referiti.chiar nu mam gandit la chestia asta...o idee stralucitamersi mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum