doru77 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Potentiometrele de volum din magnetofoanele Rostov sunt cu doua prize mediane ( pentru reglaj fiziologic) dar in schema originala aceste prize nu sunt folosite. Nu mai stiu in ce revista a fost publicat un articol despre modernizarea magnetofonului Rostov si in acel articol printre altele era prezentata si schema reglajului fiziologic. Va rog daca stiti despre ce revista e vorba sa -mi spuneti si mie sau mai bine sa postati schema. Mentionez ca nu vreau sa modernizez un Rostov ci un amplificator care foloseste acelasi tip de potentiometru pentru reglajul volumului.In revista Tehnium, aparuta dupa `90. Cea cu coperti lucioase. 96-98 cred. A fost un ciclu de articole despre modernizarea magnetofonului Rostov. Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Va propun o schema etajului de loudness variabil , care aproximeaza aproape perfect ( +/- 3 % ) caracteristica de frecventa a urechii umane conform curbelor Fletcher-Munson de auditie constanta , standardizata prin ISO226 din 2003 :Ar fi bine precizat la ce imprdanta a sarcinii e valabila diagrama prezentata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum