GigiZ Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 Vreau o schema simpla (rezistente condensatori) pt asa ceva ...aveti ? Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 acum nu am la indemana, dar la http://www.tehnic.go.ro/ton.htm gasesti niste scheme de corectoare pasive si un soft care simuleaza asa ceva (TONESTACK) .... pui niste valori si inlocuiesti potentiometrii cu semireglabile sau chiar rezistente dupa caracteristica de o vrei... PS: chiar prima schema, fender e fiziologicul :supz: Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 http://www.sonelec-musique.com/electron ... s_001.html http://www.sonelec-musique.com/electron ... s_002.html niq_ro a corectat adresele in 28.01.2009 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Potentiometrele de volum din magnetofoanele Rostov sunt cu doua prize mediane ( pentru reglaj fiziologic) dar in schema originala aceste prize nu sunt folosite. Nu mai stiu in ce revista a fost publicat un articol despre modernizarea magnetofonului Rostov si in acel articol printre altele era prezentata si schema reglajului fiziologic. Va rog daca stiti despre ce revista e vorba sa -mi spuneti si mie sau mai bine sa postati schema. Mentionez ca nu vreau sa modernizez un Rostov ci un amplificator care foloseste acelasi tip de potentiometru pentru reglajul volumului. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 26, 2008 Partajează Postat Martie 26, 2008 nu e prea târziu, da?? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 27, 2008 Partajează Postat Martie 27, 2008 Multumesc mult, nu e prea tirziu! Link spre comentariu
Vizitator djsorinel1984 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 de unde iei potentiometre cu priza mediana? vreau si eu...platesc... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Chiar nu stiu de unde se pot cumpara potentiometre logaritmice cu priza mediana. Incearca la "Cumparari", poate are cineva. Link spre comentariu
paulica Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Daca nu gasesti sa cumperi incearca prin casetofoane auto mai vechi care au si optiunea loudness. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Se poate ?i cu un pu?ometru f?r? priz?, asta e o schem? folosit? des de c?tre Technics prin anii 70, în locul pu?ometrului de 250k merge unul de 100k, dac? se renun?? la cel de balans, iar ptr efect se poate jongla cu condensatorul de 47nF. Link spre comentariu
Vizitator djsorinel1984 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 imi trebuie pentru un eq rusesc...trebuie sa il trasform ca forma, adica din potentiometre rectilinii sa pun rotative si imi trebuiesc vreo 5 stereo sau 10 mono si vreau sa mai spun ca sunt dispus sa platesc foaaarte bine pe cel care imi face rost de ele Link spre comentariu
costy Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 ce-am gasit int-ro aplicatie ON seminelamurire: banuiesc ca acei condensatori nenotati din schema reprezinta defapt alimentarile fiecarui op-amp Link spre comentariu
joe Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 ce-am gasit int-ro aplicatie ON seminelamurire: banuiesc ca acei condensatori nenotati din schema reprezinta defapt alimentarile fiecarui op-ampNu.Sunt pentru compensare. Pinii 5-8. Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Loudness/fiziologic Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Va propun o schema etajului de loudness variabil , care aproximeaza aproape perfect ( +/- 3 % ) caracteristica de frecventa a urechii umane conform curbelor Fletcher-Munson de auditie constanta , standardizata prin ISO226 din 2003 : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum