Bala Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 Asta cu... la tensiuni peste 5V te electrocutezi a fost tare !!!! :rolleyes: Masurarea de 5V se face si la game port cu un convertor analog/digitalAltfel nu se poate !!! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 Am folosit "sau" in context pentru ca, probabil, exista cititori care cred ca daca se poate masura tensiunea cu ajutorul gameport-ului si poate fi facut un " voltmetru ", e posibil ca sa-l foloseasca si la tensiuni de 220V si fara divizare prin rezistente si daca nu au impamantare la calculator atunci se poate intampla ce e mai rau.Cred ca "undeva in Romania" exista si asemenea persoane asa ca e mai bine sa fie avertizati inainte de a se intampla ceva.PS: Va dau un exemplu off-topic-tragicomic de pe un hub de dc++.Cat de reala e situatia nu stiu. (10x Sol):***cristi_ro: cum alimentez laptop-ul? direct din priza.?PAPU: daPAPU: tai mufa de la transformator belesti firele si le bagi in prizacristi_ro: pai aici zice de 12 voltPAPU: e vrajala ma daca bagi direct la priza merge mai repedecristi_ro: kcristi_ro: asteaptaPAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu bagaPAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu bagacristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE *injur* MIAI FACUTcristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAcristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAcristi_ro: ba cretinule nu era al meu dobitocule ce *injur* ma fac acum este negru totPAPU: ahhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhahahahahahaha........ce terminat a ars laptopu ***L-am postat asa cum l-am gasit iar daca nu este regulamentar rog moderatorii sa-l corecteze.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum