Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lexmark2600 probleme la listare

raduradu

Postări Recomandate

Salutare,imprimanta noua,cartuse noi si cand vreau sa listez un document, imi cere page test alignament (ca de obicei, prima data). dupa ce face testu ala, ar trebui sa ma lasa sa printez pagina mea.problema consta in faptul ca nu ma lasa nici cum. adica dupa ce termina testu ala, ii dau iar sa printeze documentu meu si din nou imi cere sa fac page print test.si tot asa, pana la sfarsitCeva solutii pentru rezolvarea problemei. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raduradu

5

• FLORIN IORDACHE

4

• ComponentePc

2

• mos ilie

1

Va salut ! Eu cred ca este vreo setare facuta in softul imprimantei dvs.Eu asi zice sa-i instalati numai driverul imprimantei dvs,nu toate aplicatile pe care vi le instaleaza automat .Succes !!

Link spre comentariu

Salut,Selftest-ul este compus din doi paşi.Primul pas este tipărirea unei foi de test.Al doilea pas este scanarea paginii tipărite pentru ca multifuncţionala să se "convingă" de corectitudinea tipăririi.Dacă mai umbli la cartuşe ulterior testului, trebuie să repeţi ambii paşi.

Link spre comentariu

salutare din nou. Am instalat numai driverul imprimantei si tot operatiunile aleea mi le face, prima data scoate foaie de print test si apoi imi cere sa scanez ceva. Multumesc pentru sugestii. O zi buna

Link spre comentariu

nu iti cere sa scanezi "ceva" , iti cere sa scanezi foaia de test tiparita anterior ! daca o vede "bine" e gata , poti folosi imprimanta

Corect. Mi se pare ca cere scanarea foii pentru calibrarea scanner-ului.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări