raduradu Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Salutare,imprimanta noua,cartuse noi si cand vreau sa listez un document, imi cere page test alignament (ca de obicei, prima data). dupa ce face testu ala, ar trebui sa ma lasa sa printez pagina mea.problema consta in faptul ca nu ma lasa nici cum. adica dupa ce termina testu ala, ii dau iar sa printeze documentu meu si din nou imi cere sa fac page print test.si tot asa, pana la sfarsitCeva solutii pentru rezolvarea problemei. Multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Va salut ! Eu cred ca este vreo setare facuta in softul imprimantei dvs.Eu asi zice sa-i instalati numai driverul imprimantei dvs,nu toate aplicatile pe care vi le instaleaza automat .Succes !! Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Despre ce model este vorba? Link spre comentariu
raduradu Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 X 2600. sau x2680 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 X 2600. sau x2680Buna seara ! Ati incercat cum v-am zis eu mai sus ???Vedeti daca va ajuta acest user manual,dati un click aici : http://www.lexmark.com/publications/pdf ... 467_en.pdf . Sper sa va ajute.Succes !!! Link spre comentariu
mos ilie Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Salut,Selftest-ul este compus din doi paşi.Primul pas este tipărirea unei foi de test.Al doilea pas este scanarea paginii tipărite pentru ca multifuncţionala să se "convingă" de corectitudinea tipăririi.Dacă mai umbli la cartuşe ulterior testului, trebuie să repeţi ambii paşi. Link spre comentariu
raduradu Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 X 2600. sau x2680Buna seara ! Ati incercat cum v-am zis eu mai sus ???Vedeti daca va ajuta acest user manual,dati un click aici : http://www.lexmark.com/publications/pdf ... 467_en.pdf . Sper sa va ajute.Succes !!!Salutare din nou, am incercat cum ati spus, am instalat din nou driverul si tot asa face. Ms deocamdata, o sa incerc sa scot cartusele. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Ms deocamdata, o sa incerc sa scot cartusele.Nu este de la cartuse asta sunt 100%,nu are nici o legatura cartusele cu ce va face imprimanta dvs. Link spre comentariu
raduradu Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 salutare din nou. Am instalat numai driverul imprimantei si tot operatiunile aleea mi le face, prima data scoate foaie de print test si apoi imi cere sa scanez ceva. Multumesc pentru sugestii. O zi buna Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Va salut ! Dati-mi mie un mp cu adresa dvs de mess sau e-mail si va ajut eu.Astept !!! Link spre comentariu
idm_luci Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 nu iti cere sa scanezi "ceva" , iti cere sa scanezi foaia de test tiparita anterior ! daca o vede "bine" e gata , poti folosi imprimanta Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 nu iti cere sa scanezi "ceva" , iti cere sa scanezi foaia de test tiparita anterior ! daca o vede "bine" e gata , poti folosi imprimantaCorect. Mi se pare ca cere scanarea foii pentru calibrarea scanner-ului. Link spre comentariu
raduradu Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 S-a rezolvat pana la urma, am reinstalat imprimanta din nou dar numai driverul imprimantei, fara alte programe de pe cd. Multumeec domnului Florin Iordache ptr. sugestie. O zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum