Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko WM5554T (masina spalat) ce placa sa iau?

Vizitator necajit

Postări Recomandate

Vizitator necajit

Buna ziua,Masina de spalat din titlu a fost racordata la apa calda in loc de rece. Dupa 2 randuri de haine a "murit". Se aprinde doar becul de la hublou, panoul este stins.Depanatorul chemat a declarat "placa electronica, ar costa 4-5 milioane lei-vechi". :jytuiyu Am cautat pe net si am gasit la un magazin online placa "2817710023 MAIN BOARD GROUP" (asta este in corpul masinii de spalat) dar am vazut ca exista si alta (situata undeva sub panoul din fata masinii) "2823010136 modul comanda".Una e in jur de 250 RON, ultima 180RON.Acuma eu nu stiu pe care sa o iau, care poarta titulatura generica de "placa electronica" aflata in suferinta? Banuiesc ca ar fi cea cu procesorul/memoria/EPROM-ul pe ea insa din ce am privit eu nici una nu imi pare ca ar avea asa ceva (desigur "privirea" mea este de amator care recunoaste un EPROM de bios la un calculator...dar atat)Multumiri si cui imi raspunde si cui are bunavointa sa citeasca necazul meu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator necajit

Da, am mai cautat si am vazut ca in loc de placa 2 pe care am scris-o este 2817730100 (sub butoane, ca-sa zic asa)Deci prima placa contine EPROM-ul (sau cum s-ar numi in acest caz). Iti multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări