Vizitator necajit Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Buna ziua,Masina de spalat din titlu a fost racordata la apa calda in loc de rece. Dupa 2 randuri de haine a "murit". Se aprinde doar becul de la hublou, panoul este stins.Depanatorul chemat a declarat "placa electronica, ar costa 4-5 milioane lei-vechi". Am cautat pe net si am gasit la un magazin online placa "2817710023 MAIN BOARD GROUP" (asta este in corpul masinii de spalat) dar am vazut ca exista si alta (situata undeva sub panoul din fata masinii) "2823010136 modul comanda".Una e in jur de 250 RON, ultima 180RON.Acuma eu nu stiu pe care sa o iau, care poarta titulatura generica de "placa electronica" aflata in suferinta? Banuiesc ca ar fi cea cu procesorul/memoria/EPROM-ul pe ea insa din ce am privit eu nici una nu imi pare ca ar avea asa ceva (desigur "privirea" mea este de amator care recunoaste un EPROM de bios la un calculator...dar atat)Multumiri si cui imi raspunde si cui are bunavointa sa citeasca necazul meu. Link spre comentariu
Vizitator cosmyn maxx Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 primul cod este placa electronica a ta al doilea este ptr o alta versiune Link spre comentariu
Vizitator necajit Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Da, am mai cautat si am vazut ca in loc de placa 2 pe care am scris-o este 2817730100 (sub butoane, ca-sa zic asa)Deci prima placa contine EPROM-ul (sau cum s-ar numi in acest caz). Iti multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum