Vizitator vanamonde_star Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 buna,santCosty, mai icepator in ale eletronicii,si as dori un sfat cu privire la o schema un licurici de fapt cu trei Led pulsatorii si trei tranzistoare npn obisnuite:2N3904.Intrebare?se pot inlocui cele trei tranzistoare cu FET-uri cu canal N ? Link spre comentariu
Ticu Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 De fapt ai o schema sau cauti? Ledurile cum clipesc: se aprinde unul, apoi doua, apoi trei sau succesiv cate unul? Si la ce intervale de timp?Pentru 60V, 200mA, amplificare 300 gasesti inlocuitori MOSFET. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Vezi ca ai un capitol dedicat! De ce vrei sa-i inlocuiesti? Link spre comentariu
Vizitator vanamonde_star Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 multumesc celor care mi-au raspuns.Led-urile se aprind si apoi si sting pe rind fiecare. Link spre comentariu
Vizitator roxiy006 Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Am incercat si eu sa le fac dupa aceeasi schema si merg foarte bine:D Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator DanD Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Am incercat si eu sa le fac dupa aceeasi schema si merg foarte bine:D Multumesc!ce schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum