Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Demontare si curatare cap printare Canon Pixma IP 3000

Vizitator mirceasida

Postări Recomandate

Vizitator mirceasida

Buna ziua , Am o imprimanta Canon Pixma IP 3000 de mai multi ani , am tiparit saptamanal o pagina cu toate culorile si nu am avut probleme cu ea . In timp ce imprimam cateva pagini de documente ( in negru ) pe una din pagini a aparut textul partial , ca si cand era terminata cerneala din cartus . Cartusul era plin pe jumatate . Am schimbat cartusul si tot nu am putut tipari in negru nimic . Cum pot demonta capul de printare pentru al spala cu alcool izopropilic . Va rog sa-mi spuneti cat mai amanuntit cum sa procedez .Cu deosebita stima Mircea

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suat

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

dupa ce scoti toate cartusele... te uiti atent si vei observa o parghie gri. ridici de ea in sussi.. ai scos capul de printare. e posibil sa fi prins o bula de aer si sa nu mai imprime corect sau... e posibil sa se fi distrus o parte din duze iafr atunci....se schimba cap printare/ imprimanta cu totul .E foarte fragil... nu te lua dupa zvonuri..in care ti se recomanda sa-l fierbi..sau sa inmoi cu apa fierbinte... duzele sunt casante la acest model de imprimanta. Improvizeaza un dspoziti de absorbtie, fixezi cartusul [ recipientul cu cerneala ] si absorbi cerneala prin capul de printare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări