Vizitator mirceasida Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Buna ziua , Am o imprimanta Canon Pixma IP 3000 de mai multi ani , am tiparit saptamanal o pagina cu toate culorile si nu am avut probleme cu ea . In timp ce imprimam cateva pagini de documente ( in negru ) pe una din pagini a aparut textul partial , ca si cand era terminata cerneala din cartus . Cartusul era plin pe jumatate . Am schimbat cartusul si tot nu am putut tipari in negru nimic . Cum pot demonta capul de printare pentru al spala cu alcool izopropilic . Va rog sa-mi spuneti cat mai amanuntit cum sa procedez .Cu deosebita stima Mircea Link spre comentariu
suat Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 dupa ce scoti toate cartusele... te uiti atent si vei observa o parghie gri. ridici de ea in sussi.. ai scos capul de printare. e posibil sa fi prins o bula de aer si sa nu mai imprime corect sau... e posibil sa se fi distrus o parte din duze iafr atunci....se schimba cap printare/ imprimanta cu totul .E foarte fragil... nu te lua dupa zvonuri..in care ti se recomanda sa-l fierbi..sau sa inmoi cu apa fierbinte... duzele sunt casante la acest model de imprimanta. Improvizeaza un dspoziti de absorbtie, fixezi cartusul [ recipientul cu cerneala ] si absorbi cerneala prin capul de printare Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 http://elektrotanya.com/canon_pixma_ip3 ... nload.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum