Vizitator ioio Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 Daca poate cineva sa-mi spuna ce lampi merita pastrate/valorificate (numai rusesti). Cred ca am avut sute si am tot aruncat din ele la fiecare curatenie, pana am citit aici ca unele mai sunt folositoare. Unele au un fel de radiator, altele sunt din sticla, altele parca sunt argintate. Link spre comentariu
pusttiu Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 eu le-as pastra doar pe cele functionale ) am si eu o sacosa de lampi , care ns ce sunt cu ele.... s-a dus scrisul... :(( unii le tin de forma ...lapile ... NOI LE FOLOSIM. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 Prietene Pusstiu, eu am folosit cu relativ succes urmatoarea metoda pentru lampule sterse: le tineam la frig si suflam pe ele sa se abureasca. In zona unde a fost scrisul nu se mai abureste si poti citi cam ce a fost. Mie mi-a folosit in peste 50% din cazuri. Bafta! Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 aveti vreun Gu50 ratacit pe acolo? sau EL34? Link spre comentariu
mojnost Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 am postat la vanzari tuburi GU50, EL34 si multe altele. Link spre comentariu
Gandila Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 Ehe... cea mai buna metoda de identificare a unei lampi cu modelul (seria) sters este... scoaterea pe foaie sau in minte a corespondentei pinilor cu ce se vede inauntru, impreuna cu compararea cu ceva cunoscut dupa forma anod sau mai stiu eu ce.Eu asa fac si nu am dat gres aproape niciodata! :weedman: Si bineinteles sa nu uitam de catalog sau net in cazul in care nu recunosti dispunerea la soclu. Link spre comentariu
ctepeo Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 Ai atuncat lămpi ruseşti? Eu am nevoie de aşa pt. tv! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum